مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

331
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غربالگری مهارکننده های آلفاگلوکوزیداز و آلفاآمیلاز موجود در گیاه خاکشیر توسط داکینگ مولکولی برای جلوگیری از پیشرفت دیابت

صفحات

 صفحه شروع 2535 | صفحه پایان 2544

چکیده

 زمینه و هدف: آنزیم های آلفاآمیلاز و آلفاگلوکوزیداز با شکستن واحدهای پلی ساکاریدی پیچیده به واحدهای مونوساکاریدی قابل جذب, باعث بالا رفتن سطح گلوکز خون می شوند. هدف از این مطالعه بررسی اثر مهارکنندگی ترکیبات استخراج شده از گل گیاه خاکشیر بر فعالیت آنزیم های آلفاآمیلاز و آلفاگلوکوزیداز در محیط In silico است. مواد و روش ها: این مطالعه با استفاده از روش توصیفی-تحلیلی انجام شد. بدین منظور, ابتدا ترکیبات استخراج شده از گل خاکشیر در مطالعه قبلی, از پایگاه داده ای PubChem گرفته شد و سپس فایل های مربوط به آنزیم های آلفاآمیلاز و آلفاگلوکوزیداز از پایگاه PDB دریافت شدند. سپس قوانین لیپینسکی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ترکیبات به ترتیب توسط پایگاه Zink و سرور Swiss ADME پیش بینی شدند. درنهایت, برای انجام کارهای داکینگ مولکولی از روش داکینگ Molegro Virtual Docker 6. 0 و Molegro Molecular Viewer 2. 5 استفاده شد. نتایج: اکثر ترکیبات موجود در گل خاکشیر, ویژگی های فیزیکوشیمیایی مطلوبی داشتند و هم چنین این ترکیبات توانایی مهار آنزیم های آلفاآمیلاز و آلفاگلوکوزیداز را داشتند؛ اما از میان این ترکیبات, ترکیب Valtrate با 45/83-کیلوژول بر مول بیش ترین اثر مهاری را بر آنزیم آلفاآمیلاز داشت. هم چنین ترکیبات Palatinol و Valtrate به ترتیب با 19/122-و 08/152-کیلوژول بر مول بالاترین میزان مهاری را بر آنزیم آلفاگلوکوزیداز داشتند. نتیجه گیری: از نتایج به دست آمده در این تحقیق توصیفی-تحلیلی, می توان نتیجه گرفت که از میان ترکیبات داک شده موجود در گل خاکشیر, ترکیب Valtrate به دلیل قرارگیری مناسب در اکتیوسایت آنزیم های آلفاگلوکوزیداز و آلفاآمیلاز مهار موثرتری را ایجاد می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، مرتضی. (1399). غربالگری مهارکننده های آلفاگلوکوزیداز و آلفاآمیلاز موجود در گیاه خاکشیر توسط داکینگ مولکولی برای جلوگیری از پیشرفت دیابت. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، 10(3 )، 2535-2544. SID. https://sid.ir/paper/416306/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی مرتضی. غربالگری مهارکننده های آلفاگلوکوزیداز و آلفاآمیلاز موجود در گیاه خاکشیر توسط داکینگ مولکولی برای جلوگیری از پیشرفت دیابت. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)[Internet]. 1399؛10(3 ):2535-2544. Available from: https://sid.ir/paper/416306/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی صادقی، “غربالگری مهارکننده های آلفاگلوکوزیداز و آلفاآمیلاز موجود در گیاه خاکشیر توسط داکینگ مولکولی برای جلوگیری از پیشرفت دیابت،” مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، vol. 10، no. 3 ، pp. 2535–2544، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416306/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button