مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

696
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

192
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 96

چکیده

 ترکیب های فنولی و فعالیت پلی فنول اکسید از (PPO) در 5 رقم سیب در رابطه با حساسیت آنها به قهوه ای شدن اندازه گیری شدند. درجه قهوه ای شدن با اندازه گیری رنگدانه های قهوه ای پس از همگون سازی پالپ میوه تعیین شد. تجزیه واریانس سرعت قهوه ای شدن, میزان پلی فنولها و فعالیت پلی فنون اکسیداز نشان داد که تنها اثر رقم معنی دار است و برهم کنش جهت و رقم معنی دار نیست. مقایسه میانگین ها (دانکن) در سطح 1% رقم ها را ار لحاظ سرعت قهوه ای شدن به سه دسته قوی (رددلیشس), ضعیف (ارنگه و گرانی اسمیت) , (گلدان اسموتی) و متوسط (گلدان دلیشس) تقسیم کرد. ارنگه به علت داشتن بالاترین میزان مواد جامد محلول و کمترین سرعت قهوه ای شدن رقم برتر بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حامدی، منوچهر، و محمدزاده میلانی، جعفر. (1382). حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن . علوم کشاورزی ایران، 34(1)، 91-96. SID. https://sid.ir/paper/418807/fa

    Vancouver: کپی

    حامدی منوچهر، محمدزاده میلانی جعفر. حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن . علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(1):91-96. Available from: https://sid.ir/paper/418807/fa

    IEEE: کپی

    منوچهر حامدی، و جعفر محمدزاده میلانی، “حساسیت پنج رقم سیب به قهوه ای شدن ،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 1، pp. 91–96، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418807/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button