APA:
کپیرضایی رنجبرسرداری، رویا، واشقانی فراهانی، ابراهیم، و شجاع الساداتی، سیدعباس. (1381). تولید اسیدلاکتیک توسط میکروارگانیسم لاکتوباسیلوس کازئی در فرآیند نیمه پیوسته تخمیر آب پنیر: بهینه سازی شرایط خوراک
. فنی و مهندسی مدرس، -(10)، 25-31. SID. https://sid.ir/paper/426394/fa
Vancouver:
کپیرضایی رنجبرسرداری رویا، واشقانی فراهانی ابراهیم، شجاع الساداتی سیدعباس. تولید اسیدلاکتیک توسط میکروارگانیسم لاکتوباسیلوس کازئی در فرآیند نیمه پیوسته تخمیر آب پنیر: بهینه سازی شرایط خوراک
. فنی و مهندسی مدرس[Internet]. 1381؛-(10):25-31. Available from: https://sid.ir/paper/426394/fa
IEEE:
کپیرویا رضایی رنجبرسرداری، ابراهیم واشقانی فراهانی، و سیدعباس شجاع الساداتی، “تولید اسیدلاکتیک توسط میکروارگانیسم لاکتوباسیلوس کازئی در فرآیند نیمه پیوسته تخمیر آب پنیر: بهینه سازی شرایط خوراک
،” فنی و مهندسی مدرس، vol. -، no. 10، pp. 25–31، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426394/fa