مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

920
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید اسیدلاکتیک توسط میکروارگانیسم لاکتوباسیلوس کازئی در فرآیند نیمه پیوسته تخمیر آب پنیر: بهینه سازی شرایط خوراک

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 31

چکیده

 تولید اسید لاکتیک  L(+)در فرآیند نیمه پیوسته تخمیر آب پنیر پروتیین گیری شده همراه با کنترل pH توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازیی, مورد مطالعه قرار گرفت. به منظور بهینه سازی شرایط فرآیند تولید اسید لاکتیک, روش طراحی آماری تاگوچی استفاده شد. در این روش اثر منبع نیتروژن, منبع کربن, نرخ خوراک دهی و تووین 80 بر روی تولید بررسی شد. تحلیل آماری فرآیند نشان داد که نرخ خوراک دهی مهمترین و موثرترین عامل در تولید اسیدلاکتیک است. در شرایط بهینه در کشت ناپیوسته با کنترل pH غلظت اسید لاکتیک تولید شده برابر با 18.80 g/L بود. بیشترین مقدار اسید لاکتیک تولید شده در فرآیند نیمه پیوسته برابر 32.94 g/L بود و محصول دهی اسید لاکتیک از 0.78 در فرآیند ناپیوسته به 1.37 گرم بر لیتر بر ساعت در این فرآیند افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی رنجبرسرداری، رویا، واشقانی فراهانی، ابراهیم، و شجاع الساداتی، سیدعباس. (1381). تولید اسیدلاکتیک توسط میکروارگانیسم لاکتوباسیلوس کازئی در فرآیند نیمه پیوسته تخمیر آب پنیر: بهینه سازی شرایط خوراک . فنی و مهندسی مدرس، -(10)، 25-31. SID. https://sid.ir/paper/426394/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی رنجبرسرداری رویا، واشقانی فراهانی ابراهیم، شجاع الساداتی سیدعباس. تولید اسیدلاکتیک توسط میکروارگانیسم لاکتوباسیلوس کازئی در فرآیند نیمه پیوسته تخمیر آب پنیر: بهینه سازی شرایط خوراک . فنی و مهندسی مدرس[Internet]. 1381؛-(10):25-31. Available from: https://sid.ir/paper/426394/fa

    IEEE: کپی

    رویا رضایی رنجبرسرداری، ابراهیم واشقانی فراهانی، و سیدعباس شجاع الساداتی، “تولید اسیدلاکتیک توسط میکروارگانیسم لاکتوباسیلوس کازئی در فرآیند نیمه پیوسته تخمیر آب پنیر: بهینه سازی شرایط خوراک ،” فنی و مهندسی مدرس، vol. -، no. 10، pp. 25–31، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426394/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button