APA:
کپیسلیمی پور، هومان. (1380). مصرف ماهی و اسیدهای چرب امگا 3 و کاهش خطر سکته مغزی. طب جنوب، 4(ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا)، 34-34. SID. https://sid.ir/paper/426825/fa
Vancouver:
کپیسلیمی پور هومان. مصرف ماهی و اسیدهای چرب امگا 3 و کاهش خطر سکته مغزی. طب جنوب[Internet]. 1380؛4(ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا):34-34. Available from: https://sid.ir/paper/426825/fa
IEEE:
کپیهومان سلیمی پور، “مصرف ماهی و اسیدهای چرب امگا 3 و کاهش خطر سکته مغزی،” طب جنوب، vol. 4، no. ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا، pp. 34–34، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426825/fa