APA:
کپینعمتی کرکرق، علی، شکاری، حمایت، و اثنی عشری اصفهانی، الهام. (1380). بررسی پایداری و میزان ویتامین C در آبلیمو و برخی میوه ها در درجه حرارت های متفاوت. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، 1(2 (پیاپی 2))، 40-47. SID. https://sid.ir/paper/433276/fa
Vancouver:
کپینعمتی کرکرق علی، شکاری حمایت، اثنی عشری اصفهانی الهام. بررسی پایداری و میزان ویتامین C در آبلیمو و برخی میوه ها در درجه حرارت های متفاوت. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل[Internet]. 1380؛1(2 (پیاپی 2)):40-47. Available from: https://sid.ir/paper/433276/fa
IEEE:
کپیعلی نعمتی کرکرق، حمایت شکاری، و الهام اثنی عشری اصفهانی، “بررسی پایداری و میزان ویتامین C در آبلیمو و برخی میوه ها در درجه حرارت های متفاوت،” مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، vol. 1، no. 2 (پیاپی 2)، pp. 40–47، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/433276/fa