APA:
کپیعلی محمدی اصل، حسین، اتحاد، غلامحسین، نعمتی کرکرق، علی، و حضرتیان، تیمور. (1381). خواص ارگانولپتیک و میزان آلودگی باکتریایی پنیرهای محلی و پاستوریزه در شهرستان اردبیل. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، 1(3 ( پیاپی 3))، 33-38. SID. https://sid.ir/paper/433277/fa
Vancouver:
کپیعلی محمدی اصل حسین، اتحاد غلامحسین، نعمتی کرکرق علی، حضرتیان تیمور. خواص ارگانولپتیک و میزان آلودگی باکتریایی پنیرهای محلی و پاستوریزه در شهرستان اردبیل. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل[Internet]. 1381؛1(3 ( پیاپی 3)):33-38. Available from: https://sid.ir/paper/433277/fa
IEEE:
کپیحسین علی محمدی اصل، غلامحسین اتحاد، علی نعمتی کرکرق، و تیمور حضرتیان، “خواص ارگانولپتیک و میزان آلودگی باکتریایی پنیرهای محلی و پاستوریزه در شهرستان اردبیل،” مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل، vol. 1، no. 3 ( پیاپی 3)، pp. 33–38، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/433277/fa