APA:
کپیسالک مقدم، علیرضا، فروهش تهرانی، هما، انصاری، حسن، روادگر، بهرام، قاسمی، منیژه، و نورانی وطنی، اعظم. (1380). بررسی آلودگی میکروبی در نمونه های پنیر غیر پاستوریزه درمقایسه با پنیرهای پاستوریزه و تاثیر مقادیر مختلف نمک اضافه شده به پنیر بر روی باکتری های بیماری زای آلوده کننده. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 8(25)، 293-299. SID. https://sid.ir/paper/10722/fa
Vancouver:
کپیسالک مقدم علیرضا، فروهش تهرانی هما، انصاری حسن، روادگر بهرام، قاسمی منیژه، نورانی وطنی اعظم. بررسی آلودگی میکروبی در نمونه های پنیر غیر پاستوریزه درمقایسه با پنیرهای پاستوریزه و تاثیر مقادیر مختلف نمک اضافه شده به پنیر بر روی باکتری های بیماری زای آلوده کننده. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1380؛8(25):293-299. Available from: https://sid.ir/paper/10722/fa
IEEE:
کپیعلیرضا سالک مقدم، هما فروهش تهرانی، حسن انصاری، بهرام روادگر، منیژه قاسمی، و اعظم نورانی وطنی، “بررسی آلودگی میکروبی در نمونه های پنیر غیر پاستوریزه درمقایسه با پنیرهای پاستوریزه و تاثیر مقادیر مختلف نمک اضافه شده به پنیر بر روی باکتری های بیماری زای آلوده کننده،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 8، no. 25، pp. 293–299، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/10722/fa