APA:
کپیعاصمی، ذات اله، و تقی زاده، محسن. (1386). تعیین ارزش پروتئینی یک نمونه غذای خانگی بر پایه مخلوط برنج و عدس. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 17(59)، 87-93. SID. https://sid.ir/paper/44256/fa
Vancouver:
کپیعاصمی ذات اله، تقی زاده محسن. تعیین ارزش پروتئینی یک نمونه غذای خانگی بر پایه مخلوط برنج و عدس. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1386؛17(59):87-93. Available from: https://sid.ir/paper/44256/fa
IEEE:
کپیذات اله عاصمی، و محسن تقی زاده، “تعیین ارزش پروتئینی یک نمونه غذای خانگی بر پایه مخلوط برنج و عدس،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 17، no. 59، pp. 87–93، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/44256/fa