مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

285
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پروتئین جیره غذایی بر میزان بهره برداری از پروتئین خالص (NPU)، نسبت بازده پروتئین (PER)، نسبت بازده غذایی (FER) و ضریب تبدیل غذایی (FCR) در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 82 | صفحه پایان 91

کلیدواژه

بهره برداری از پروتئین خالص (NPU)Q3
نسبت بازده پروتئین (PER)Q3
نسبت بازده غذایی (FER) و ضریب تبدیل غذایی (FCR)Q3

چکیده

 این تحقیق در پژوهشکده میگوی کشور در بوشهر در سال 1385 انجام شد. 5 نوع جیره غذایی با شماره1, 2, 3, 4و 5 با 35, 30, 25, 20 و 40 درصد پروتئین و 3300 کالری انرژی در کیلوگرم ساخته شد. میگو های 2 گرمی به مدت 60 روز در شوری 40.45-ppt پرورش داده شدند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد مطلوبترین میزان بهره برداری از پروتئین خالص  (NPU)مربوط به جیره شماره 1 بود که با جیره هایی 3, 4 و 5 اختلاف معنی داری داشت (P<0.5) و هر چه میزان پروتئین جیره کاهش می یافت میزان بهره برداری از پروتئین خالص افزایش می یافت. نسبت بازده پروتئین(PER)  در جیره های مختلف با افزایش پروتئین جیره کاهش می یافت. میزان بازده پروتئین در جیره شماره 1 بالاتر از سایر جیره ها بود و اختلاف معنی داری با جیره های شماره 3, 4 و 5 داشت (P>0.05). بالاترین نسبت بازده غذایی(FER)  مربوط به جیره شماره 5 بود که اختلاف معنی داری با سایر جیره ها داشت (P>0.05). همچنین ضریب تبدیل غذایی(FCR)  در جیره شماره 5 پایین تر از سایر جیره ها و برابر 1.40 بود که اختلاف معنی داری با سایر جیره ها داشت (P>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسکری ساری، ابوالفضل، و کریمی ساری، وحیده. (1388). بررسی اثر پروتئین جیره غذایی بر میزان بهره برداری از پروتئین خالص (NPU), نسبت بازده پروتئین (PER), نسبت بازده غذایی (FER) و ضریب تبدیل غذایی (FCR) در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 1(2)، 82-91. SID. https://sid.ir/paper/476250/fa

    Vancouver: کپی

    عسکری ساری ابوالفضل، کریمی ساری وحیده. بررسی اثر پروتئین جیره غذایی بر میزان بهره برداری از پروتئین خالص (NPU), نسبت بازده پروتئین (PER), نسبت بازده غذایی (FER) و ضریب تبدیل غذایی (FCR) در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1388؛1(2):82-91. Available from: https://sid.ir/paper/476250/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل عسکری ساری، و وحیده کریمی ساری، “بررسی اثر پروتئین جیره غذایی بر میزان بهره برداری از پروتئین خالص (NPU), نسبت بازده پروتئین (PER), نسبت بازده غذایی (FER) و ضریب تبدیل غذایی (FCR) در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 1، no. 2، pp. 82–91، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476250/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button