APA:
کپیعسکری ساری، ابوالفضل، و کریمی ساری، وحیده. (1388). بررسی اثر پروتئین جیره غذایی بر میزان بهره برداری از پروتئین خالص (NPU), نسبت بازده پروتئین (PER), نسبت بازده غذایی (FER) و ضریب تبدیل غذایی (FCR) در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 1(2)، 82-91. SID. https://sid.ir/paper/476250/fa
Vancouver:
کپیعسکری ساری ابوالفضل، کریمی ساری وحیده. بررسی اثر پروتئین جیره غذایی بر میزان بهره برداری از پروتئین خالص (NPU), نسبت بازده پروتئین (PER), نسبت بازده غذایی (FER) و ضریب تبدیل غذایی (FCR) در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1388؛1(2):82-91. Available from: https://sid.ir/paper/476250/fa
IEEE:
کپیابوالفضل عسکری ساری، و وحیده کریمی ساری، “بررسی اثر پروتئین جیره غذایی بر میزان بهره برداری از پروتئین خالص (NPU), نسبت بازده پروتئین (PER), نسبت بازده غذایی (FER) و ضریب تبدیل غذایی (FCR) در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 1، no. 2، pp. 82–91، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476250/fa