APA:
کپیسرلک، زهرا، روحی لنگرودی، میلاد، محمدی، رضا، مرتضویان، سیدامیرمحمد، و خاکسار، رامین. (1392). اثر سوش, مقدار تلقیح و فیزیولوژی پروبیوتیک ها و pH نهایی تخمیر روی کاهش مقدار آفلاتوکسین M1 آزاد در دوغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 241-249. SID. https://sid.ir/paper/479296/fa
Vancouver:
کپیسرلک زهرا، روحی لنگرودی میلاد، محمدی رضا، مرتضویان سیدامیرمحمد، خاکسار رامین. اثر سوش, مقدار تلقیح و فیزیولوژی پروبیوتیک ها و pH نهایی تخمیر روی کاهش مقدار آفلاتوکسین M1 آزاد در دوغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):241-249. Available from: https://sid.ir/paper/479296/fa
IEEE:
کپیزهرا سرلک، میلاد روحی لنگرودی، رضا محمدی، سیدامیرمحمد مرتضویان، و رامین خاکسار، “اثر سوش, مقدار تلقیح و فیزیولوژی پروبیوتیک ها و pH نهایی تخمیر روی کاهش مقدار آفلاتوکسین M1 آزاد در دوغ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 241–249، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479296/fa