APA:
کپینیکوزاده، حمیده، تسلیمی، ا.، و عزیزی، م.ح.. (1387). تاثیر افزودن پوسته اسفرزه بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک. کنگره ملی صنایع غذایی، -(18)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/483715/fa
Vancouver:
کپینیکوزاده حمیده، تسلیمی ا.، عزیزی م.ح.. تاثیر افزودن پوسته اسفرزه بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک. کنگره ملی صنایع غذایی[Internet]. 1387؛-(18):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/483715/fa
IEEE:
کپیحمیده نیکوزاده، ا. تسلیمی، و م.ح. عزیزی، “تاثیر افزودن پوسته اسفرزه بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک،” کنگره ملی صنایع غذایی، vol. -، no. 18، pp. 0–0، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483715/fa