مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

957
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

696
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نایسین بر روی استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ جو تجارتی

صفحات

 صفحه شروع 235 | صفحه پایان 240

چکیده

 زمینه و هدف: با توجه به اثرات جانبی نگهدارنده های شیمیایی و توجه تولیدکنندگان مواد غذایی به نگهدارنده های طبیعی, ارزیابی اثرات ضد میکروبی نگهدارنده های طبیعی در مدلهای آزمایشگاهی و غذایی به نظر می رسد ضروری باشد. در این بررسی اثر نایسین بعنوان یک باکتریوسین بر رشد و بقا استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ جو تجارتی مورد مطالعه قرار گرفت.روش ها: نایسین به میزان صفر, 0.25 و 0.5 میکروگرم در میلی لیتر به نمونه های سوپ جو اضافه شد. باکتری استافیلوکوکوی ارئوس به تعداد 103 CFU/ml به نمونه های آزمایش اضافه شده و در دماهای 8 و 20 درجه سانتی گراد به مدت 21 روز نگهداری شدند. تعداد باکتریها در روزهای صفر, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 12, 15, 18 و 21 شمارش گردید.یافته ها: بر اساس یافته های این تحقیق مقادیر مختلف نایسین بر روی تعداد رشد باکتری مورد مطالعه تاثیر معنی داری داشت (P<0.001). همچنین درجه حرارت نگهداری روی رشد باکتری بطور معنی داری موثر بود (P<0.001). بدین معنی که با افزایش دمای نگهداری میزان رشد باکتری افزایش یافت.نتیجه گیری: مصرف نایسین به همراه درجه حرارت مناسب نگهداری می تواند رشد باکتری استافیلوکوکوس ارئوس را کنترل نماید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، میرحسن، آخوندزاده بستی، افشین، میثاقی، علی، کریم، گیتی، زهرایی صالحی، محمدتقی، و مصطفوی، احسان. (1388). اثر نایسین بر روی استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ جو تجارتی. علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، 15(3)، 235-240. SID. https://sid.ir/paper/48442/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی میرحسن، آخوندزاده بستی افشین، میثاقی علی، کریم گیتی، زهرایی صالحی محمدتقی، مصطفوی احسان. اثر نایسین بر روی استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ جو تجارتی. علوم دارویی (pharmaceutical sciences)[Internet]. 1388؛15(3):235-240. Available from: https://sid.ir/paper/48442/fa

    IEEE: کپی

    میرحسن موسوی، افشین آخوندزاده بستی، علی میثاقی، گیتی کریم، محمدتقی زهرایی صالحی، و احسان مصطفوی، “اثر نایسین بر روی استافیلوکوکوس ارئوس در سوپ جو تجارتی،” علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، vol. 15، no. 3، pp. 235–240، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48442/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button