مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

396
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

161
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای پاستوریزه لیقوان و فتای یواف طی دوره های رسیدن به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحات

 صفحه شروع 96 | صفحه پایان 102

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهتدی نیا، جواد، و خادم حقیقیان، حسین. (1393). تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای پاستوریزه لیقوان و فتای یواف طی دوره های رسیدن به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز، 3(2)، 96-102. SID. https://sid.ir/paper/484725/fa

    Vancouver: کپی

    مهتدی نیا جواد، خادم حقیقیان حسین. تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای پاستوریزه لیقوان و فتای یواف طی دوره های رسیدن به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز[Internet]. 1393؛3(2):96-102. Available from: https://sid.ir/paper/484725/fa

    IEEE: کپی

    جواد مهتدی نیا، و حسین خادم حقیقیان، “تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای پاستوریزه لیقوان و فتای یواف طی دوره های رسیدن به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،” نشریه دانشگاه علوم پزشکی البرز، vol. 3، no. 2، pp. 96–102، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/484725/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button