مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

494
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

263
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبود دهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا

صفحات

 صفحه شروع 285 | صفحه پایان 294

چکیده

 تاثیر افزودن سدیم استئاروئیل لاکتیلات و پروپیلن گلیکول در دامنه 0 تا 0.5 g/100g به فرمول ژل بهبود دهنده بر روی خصوصیات تصویر پوسته و مغز نان بربری غنی شده با سویا و به منظور بهینه سازی خصوصیات مذکور, مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد *L پوسته و مغز و دانسیته سلولی با افزایش سدیم استئاروئیل لاکتیلات افزایش یافتند اما *a, *b, اندازه حفرات و تخلخل مغز نان به طور معنی داری کاهش یافتند. از سوی دیگر, افزایش پروپیلن گلیکول موجب کاهش *L پوسته و افزایش *b مغز نان گردید. *a و *b پوسته نیز تحت تاثیر هیچ کدام از اجزاء ژل قرار نگرفتند. بررسی آماری نتایج با طرح مرکب مرکزی نشان داد که بهترین خصوصیات, زمانی حاصل می گردد که فرمول ژل شامل 0.5 g/100g سدیم استئاروئیل لاکتیلات و 0.5 g/100g پروپیلن گلیکول باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    پورفرزاد، امیر، حدادخداپرست، محمدحسین، کریمی، مهدی، و مرتضوی، سیدعلی. (1392). کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبود دهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 285-294. SID. https://sid.ir/paper/488534/fa

    Vancouver: کپی

    پورفرزاد امیر، حدادخداپرست محمدحسین، کریمی مهدی، مرتضوی سیدعلی. کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبود دهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(4):285-294. Available from: https://sid.ir/paper/488534/fa

    IEEE: کپی

    امیر پورفرزاد، محمدحسین حدادخداپرست، مهدی کریمی، و سیدعلی مرتضوی، “کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبود دهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 285–294، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/488534/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button