APA:
کپیقبادی دانا، مریم، و رشنوادی، طاهره. (1395). ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 151-160. SID. https://sid.ir/paper/494452/fa
Vancouver:
کپیقبادی دانا مریم، رشنوادی طاهره. ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):151-160. Available from: https://sid.ir/paper/494452/fa
IEEE:
کپیمریم قبادی دانا، و طاهره رشنوادی، “ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 151–160، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/494452/fa