APA:
کپیهاشمی، زهرا، حجتی، محمد، و طاهانژاد، محمد. (1393). بررسی فعالیت ضد اکسیدانی اسانس برگ نارنج (.Citrus aurantium L) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(6)، 43-57. SID. https://sid.ir/paper/501856/fa
Vancouver:
کپیهاشمی زهرا، حجتی محمد، طاهانژاد محمد. بررسی فعالیت ضد اکسیدانی اسانس برگ نارنج (.Citrus aurantium L) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1393؛2(6):43-57. Available from: https://sid.ir/paper/501856/fa
IEEE:
کپیزهرا هاشمی، محمد حجتی، و محمد طاهانژاد، “بررسی فعالیت ضد اکسیدانی اسانس برگ نارنج (.Citrus aurantium L) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 6، pp. 43–57، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501856/fa