APA:
کپیدلشادیان، زهره. (1394). بررسی اثرات مشترک نوع باکتری آغازگر, دمای گرم خانه گذاری و pH نهایی تخمیر بر شاخص های میکروبی, بیوشیمیایی و حسیدوغ پروبیوتیک. کومش، 16(4 (56))، 636-647. SID. https://sid.ir/paper/505211/fa
Vancouver:
کپیدلشادیان زهره. بررسی اثرات مشترک نوع باکتری آغازگر, دمای گرم خانه گذاری و pH نهایی تخمیر بر شاخص های میکروبی, بیوشیمیایی و حسیدوغ پروبیوتیک. کومش[Internet]. 1394؛16(4 (56)):636-647. Available from: https://sid.ir/paper/505211/fa
IEEE:
کپیزهره دلشادیان، “بررسی اثرات مشترک نوع باکتری آغازگر, دمای گرم خانه گذاری و pH نهایی تخمیر بر شاخص های میکروبی, بیوشیمیایی و حسیدوغ پروبیوتیک،” کومش، vol. 16، no. 4 (56)، pp. 636–647، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505211/fa