مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

237
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 80

چکیده

 در این تحقیق, فیلم های انواع نشاسته گرمانرم به روش اختلاط مذاب تهیه شدند و تاثیر نوع نشاسته (گندم, ذرت و سیب زمینی) و مقدار نرم کننده گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت آن ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که با افزایش درصد وزنی گلیسرول از 25 به 40 برای نشاسته های گرمانرم گندم, ذرت و سیب زمینی, میانگین مقادیر مقاومت کششی فیلم مشروط شده آن ها در رطوبت نسبی 53% و دمای 25oC به مدت 48 ساعت, به ترتیب از 3, 3.7 و 4.4 مگاپاسکال به 0.5, 1.1 و 1.4 مگاپاسکال و میانگین مقادیر مدول الاستیک به ترتیب از 25, 32.4 و 38.3 مگاپاسکال به 1, 1.5 و 2.9 مگاپاسکال کاهش یافت. همچنین با افزایش درصد وزنی گلیسرول از 25 تا 30 برای نشاسته های گرمانرم گندم, ذرت و سیب زمینی, میانگین مقادیر درصد افزایش طول تا نقطه پارگی فیلم آن ها به ترتیب از 20.5, 18.3 و 31.3 به 91.5, 72.7 و 50.3 افزایش و سپس با افزایش از 30 تا 40 به ترتیب به 37.3, 34.5 و 31.6 کاهش یافت. همچنین افزایش درصد وزنی گلیسرول موجب افزایش مقدار جذب رطوبت فیلم های هر3 نوع نشاسته گرمانرم شد, بطوری که با افزایش درصد وزنی گلیسرول از 25 به 35, میانگین مقادیر جذب رطوبت فیلم های نشاسته گرمانرم گندم, ذرت و سیب-زمینی نگهداری شده در رطوبت نسبی 84% به مدت 7 روز به ترتیب از 26.8, 29.9 و 36.8 به 30.8, 34.6 و 41.7 افزایش یافت. داده های منحنی های همدمای جذب رطوبت تعادلی برای فیلم های3 نوع نشاسته گرمانرم توسط مدل پلگ مدل سازی شدند که ضرایب همبستگی بدست آمده بیانگر مناسب بودن مدل مذکور برای پیش بینی تغییرات مقدار جذب رطوبت فیلم-ها با رطوبت نسبی محیط بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالهی مقدم، محمدرضا، رضوی، سیدمحمدعلی، جهانی، یوسف، و صداقت، ناصر. (1395). تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 67-80. SID. https://sid.ir/paper/518912/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالهی مقدم محمدرضا، رضوی سیدمحمدعلی، جهانی یوسف، صداقت ناصر. تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):67-80. Available from: https://sid.ir/paper/518912/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا عبدالهی مقدم، سیدمحمدعلی رضوی، یوسف جهانی، و ناصر صداقت، “تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 67–80، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518912/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button