APA:
کپیعبدالهی مقدم، محمدرضا، رضوی، سیدمحمدعلی، جهانی، یوسف، و صداقت، ناصر. (1395). تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 67-80. SID. https://sid.ir/paper/518912/fa
Vancouver:
کپیعبدالهی مقدم محمدرضا، رضوی سیدمحمدعلی، جهانی یوسف، صداقت ناصر. تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):67-80. Available from: https://sid.ir/paper/518912/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا عبدالهی مقدم، سیدمحمدعلی رضوی، یوسف جهانی، و ناصر صداقت، “تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 67–80، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518912/fa