APA:
کپیحیدری، مژگان، و باقری، مژگان. (1398). مطالعه اثرات ضد میکروبی نانوامولسیون عصاره آبی گیاه نعناع فلفلی (Mentha Piperita Lamiaceae) بر باکتری گرم منفی Escherichia coli: یک مطالعه آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 18(6 )، 515-528. SID. https://sid.ir/paper/71443/fa
Vancouver:
کپیحیدری مژگان، باقری مژگان. مطالعه اثرات ضد میکروبی نانوامولسیون عصاره آبی گیاه نعناع فلفلی (Mentha Piperita Lamiaceae) بر باکتری گرم منفی Escherichia coli: یک مطالعه آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1398؛18(6 ):515-528. Available from: https://sid.ir/paper/71443/fa
IEEE:
کپیمژگان حیدری، و مژگان باقری، “مطالعه اثرات ضد میکروبی نانوامولسیون عصاره آبی گیاه نعناع فلفلی (Mentha Piperita Lamiaceae) بر باکتری گرم منفی Escherichia coli: یک مطالعه آزمایشگاهی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 18، no. 6 ، pp. 515–528، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71443/fa