مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

694
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

609
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثرات ضد میکروبی نانوامولسیون عصاره آبی گیاه نعناع فلفلی (Mentha Piperita Lamiaceae) بر باکتری گرم منفی Escherichia coli: یک مطالعه آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 515 | صفحه پایان 528

چکیده

 زمینه و هدف از آنجایی که بیماری های عفونی دسته بزرگی از بیماری ها را تشکیل می دهند, لذا امروزه نیاز به مواد آنتی باکتریال کم ضرر هر روز بیش تر حس می شود. گیاه نعناع فلفلی با نام علمی Mentha Piperita Lamiaceae یکی از پرمصرف ترین گیاهان دارویی با خواص ضد میکروبی, ضد آفت, ضدانگلی و ضد قارچی می باشد. لذا هدف از انجام این مطالعه تعیین اثرات ضد میکروبی نانوامولسیون عصاره آبی گیاه نعناع فلفلی بر باکتری گرم منفی اکولای می باشد. مواد و روش ها در این مطالعه آزمایشگاهی, از عصاره گیاه نعناع فلفلی و توئین 80 استفاده شد که با استفاده از روش اولتراسونیفیکاسیون, پارامترهای درصد سورفاکتانت, غلظت اسانس و زمان سونیکاسیون مورد بررسی قرار گرفت. سایز نمونه ها به وسیله آنالیز پراکندگی نور دینامیکی و خواص ضد میکروبی در برابر باکتری اکولای به دو روش کمی واحد کلونی ساز و کیفی دیسک نفوذی بررسی شدند. نتایج به صورت میانگین و انحراف معیار گزارش گردید. یافته ها نانوامولسیون ها در غلظت های 1 تا 5 درصد اسانس گیاه نعناع فلفلی با متوسط اندازه ذرات 12 نانومتر و خواص ضد میکروبی با میانگین 75 درصد و 12/3 میلی متر هاله عدم رشد علیه باکتری گرم منفی اکولای به دست آمد. نتیجه گیری نانوامولسیون های سنتز شده بر پایه اسانس گیاهی نعناع فلفلی دارای پایداری مناسب هستند و خواص ضد میکروبی بالایی را علیه باکتری گرم منفی اکولای نشان می دهند که این خواص با افزایش غلظت نانوامولسیون افزایش معنی داری دارد. بنابراین, به نظر می رسد که نانوامولسیون های سنتز شده از خواص ضد میکروبی قابل توجهی برخوردار هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حیدری، مژگان، و باقری، مژگان. (1398). مطالعه اثرات ضد میکروبی نانوامولسیون عصاره آبی گیاه نعناع فلفلی (Mentha Piperita Lamiaceae) بر باکتری گرم منفی Escherichia coli: یک مطالعه آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 18(6 )، 515-528. SID. https://sid.ir/paper/71443/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری مژگان، باقری مژگان. مطالعه اثرات ضد میکروبی نانوامولسیون عصاره آبی گیاه نعناع فلفلی (Mentha Piperita Lamiaceae) بر باکتری گرم منفی Escherichia coli: یک مطالعه آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان[Internet]. 1398؛18(6 ):515-528. Available from: https://sid.ir/paper/71443/fa

    IEEE: کپی

    مژگان حیدری، و مژگان باقری، “مطالعه اثرات ضد میکروبی نانوامولسیون عصاره آبی گیاه نعناع فلفلی (Mentha Piperita Lamiaceae) بر باکتری گرم منفی Escherichia coli: یک مطالعه آزمایشگاهی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، vol. 18، no. 6 ، pp. 515–528، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71443/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا