مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

788
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 91

چکیده

 در سالهای اخیر تمایل به جایگزینی فرایند غشایی با روش متداول تصفیه روغنها و چربیهای خوراکی رو به گسترش است. در تحقیق حاضر اثر فرایند اولترافیلتراسیون بر پایداری اکسایشی روغن کانولا مورد بررسی قرار گرفت. اولترافیلتراسیون با استفاده از غشاء صفحه ای PVDF با پیکربندی انتها بسته با دو MWCO متفاوت 50 (M116) و (M183) 100 کیلودالتون در دماها و فشارهای متفاوت (25 تا 55 درجه سانتیگراد و 2 تا 5 بار) انجام گرفت. پایش متغیرهای اولیه و ثانویه اکسایشی بیانگر دفع بیشتر ترکیبات پراکسیدی از غشاء M183 و دفع کارآمدتر ترکیبات مزدوج و کربونیلی از غشاء M116 بود. افزایش دمای عملیاتی باعث کاهش عدد پراکسید تراوه و افزایش عدد کربونیل آن شد. نتایج همچنین بیانگر دفع کارامد ترکیبات قطبی کل در طی فرایند اولترافیلتراسیون در مقایسه با روش متداول تصفیه بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نیازمند، راضیه، فرهوش، رضا، رضوی، سیدمحمدعلی، و موسوی، سیدمحمود. (1392). بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 81-91. SID. https://sid.ir/paper/71719/fa

    Vancouver: کپی

    نیازمند راضیه، فرهوش رضا، رضوی سیدمحمدعلی، موسوی سیدمحمود. بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):81-91. Available from: https://sid.ir/paper/71719/fa

    IEEE: کپی

    راضیه نیازمند، رضا فرهوش، سیدمحمدعلی رضوی، و سیدمحمود موسوی، “بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 81–91، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71719/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button