مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

981
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 68

چکیده

 مالت سازی یک فرایند پیچیده بیوتکنولوژی است که شامل خیساندن, جوانه زنی و خشک کردن مالت جوانه زده در شرایط کنترل شده دما و رطوبت می باشد. در این تحقیق دو غله تریتیکاله و جو صحرا از سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان تهیه و پس از دو ماه انبارداری, ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رویشی آنها تعیین گردید. پس از تهیه مالت از دو غله مذکور در آزمایشگاه, به منظور بررسی کیفیت آنها عصاره گیری انجام شد و ویژگی های فیزیکوشیمیایی مانند بازدهی استخراج عصاره آب گرم, قند احیا کننده, شدت رنگ, ازت کل محلول, ازت -a آمینو آزاد در عصاره حاصل بررسی گردید. آنالیز واریانس با استفاده از نرم افزار SAS و مقایسه میانگین داده ها با استفاده از آزمون دانکن در سطح 5 درصد انجام گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد طی فرایند مالت سازی قدرت دیاستاتیک و بازدهی استخراج عصاره آب سرد جو صحرا و تریتیکاله افزایش اما درصد خاکستر و ازت کل آنها کاهش یافت (P<0.05). همچنین مقدار چربی و pH تریتیکاله و جو طی فرایند مالت سازی به ترتیب افزایش و کاهش نشان داد. همچنین ارزیابی کیفیت مالت حاصل از غلات مورد مورد مطالعه حاکی از آن بود که بازدهی استخراج عصاره آب گرم (%72.14), قند احیاکننده (%75.25), شدت رنگ (4.034 ASBC), بریکس (%8.87), ازت کل محلول (%1.148), ازت -a آمینو آزاد (313.67 mg/l) و مدت زمان فیلتراسیون ورت حاصل از مالت تریتیکاله بیشتر از مالت جو صحرا بود (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کشیری، محبوبه، مقصودلو، یحیی، کاشانی نژاد، مهدی، و حسینی، سیدحسین. (1387). مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا). علوم و صنایع غذایی ایران، 5(3)، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/72420/fa

    Vancouver: کپی

    کشیری محبوبه، مقصودلو یحیی، کاشانی نژاد مهدی، حسینی سیدحسین. مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(3):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/72420/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه کشیری، یحیی مقصودلو، مهدی کاشانی نژاد، و سیدحسین حسینی، “مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3، pp. 61–68، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72420/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button