APA:
کپیکشیری، محبوبه، مقصودلو، یحیی، کاشانی نژاد، مهدی، و حسینی، سیدحسین. (1387). مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا). علوم و صنایع غذایی ایران، 5(3)، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/72420/fa
Vancouver:
کپیکشیری محبوبه، مقصودلو یحیی، کاشانی نژاد مهدی، حسینی سیدحسین. مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(3):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/72420/fa
IEEE:
کپیمحبوبه کشیری، یحیی مقصودلو، مهدی کاشانی نژاد، و سیدحسین حسینی، “مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3، pp. 61–68، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72420/fa