APA:
کپیبرخورداری، عسگر، طویلانی، حیدر، و خدادادی، ایرج. (1390). اثر متفاوت چربی های مختلف غذایی بر ترکیب اسیدهای چرب سرم و الگوی لیپیدی در رت. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، 16(4 (مسلسل 62))، 9-25. SID. https://sid.ir/paper/76269/fa
Vancouver:
کپیبرخورداری عسگر، طویلانی حیدر، خدادادی ایرج. اثر متفاوت چربی های مختلف غذایی بر ترکیب اسیدهای چرب سرم و الگوی لیپیدی در رت. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان[Internet]. 1390؛16(4 (مسلسل 62)):9-25. Available from: https://sid.ir/paper/76269/fa
IEEE:
کپیعسگر برخورداری، حیدر طویلانی، و ایرج خدادادی، “اثر متفاوت چربی های مختلف غذایی بر ترکیب اسیدهای چرب سرم و الگوی لیپیدی در رت،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، vol. 16، no. 4 (مسلسل 62)، pp. 9–25، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/76269/fa