مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

652
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

627
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی مقایسه ای خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی و متانولی بومادران زرد (Achillea biebersteinii Afan)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 مقدمه: ترکیبات آنتی اکسیدان مشتق از گیاهان در کاهش شیوع بسیاری از بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکالهای آزاد نقش بسزائی دارند. هدف از این بررسی تعیین و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی و متانولی بومادران منطقه الیگودرز لرستان بود. مواد و روش ها: پس از تهیه عصاره اتانولی و متانولی سرشاخه های گل دار بومادران, توان حذف رادیکالهای آزاد از طریق روش 2و2 دی فنیل-1-پیکریل هیدرازیل (DPPH), ظرفیت تام آنتی اکسیدانی با استفاده از روش فسفو مولیبدینوم و میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی عصاره ها با استفاده از روش فولین سیوکالتو و زیشن بررسی شد. یافته ها: نتایج بدست آمده نشان داد که ظرفیت تام آنتی اکسیدانی, محتوی فنلی تام و ترکیبات فلاونوئیدی عصاره های اتانولی و متانولی مشابه بوده, میزان IC50 عصاره های اتانولی, متانولی بومادران و بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن به ترتیب برابر 16/5± 43/67, 93/4± 96/64 و 1± 88/3 میکروگرم بر میلی لیتر بود (05/0P<). بحث ونتیجه گیری: نتایج نشان داد که عصاره های اتانولی و متانولی بومادران از لحاظ خواص آنتی اکسیدانی مشابه بوده و استفاده از حلال اتانول یا متانول در فرایند استخراج عصاره بر خواص آنتی اکسیدانی این گیاه تاثیری ندارد, به نظر می رسد این گیاه منبع خوب و قابل دسترسی از ترکیبات آنتی اکسیدان طبیعی بوده و می توان از آن در فرآورده های غذایی, دارویی و صنعتی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هرمزی، مریم ، و بهاروند، پرستو. (1397). ارزیابی مقایسه ای خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی و متانولی بومادران زرد (Achillea biebersteinii Afan). یافته، 20(3 (پیاپی 77) )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/80148/fa

    Vancouver: کپی

    هرمزی مریم ، بهاروند پرستو. ارزیابی مقایسه ای خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی و متانولی بومادران زرد (Achillea biebersteinii Afan). یافته[Internet]. 1397؛20(3 (پیاپی 77) ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/80148/fa

    IEEE: کپی

    مریم هرمزی، و پرستو بهاروند، “ارزیابی مقایسه ای خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی و متانولی بومادران زرد (Achillea biebersteinii Afan)،” یافته، vol. 20، no. 3 (پیاپی 77) ، pp. 1–8، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80148/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button