APA:
کپیکرمی، زهره، میرزایی، حبیب اله، امام جمعه، زهرا، صادقی ماهونک، علیرضا، و خمیری، مرتضی. (1391). اثر زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان. علوم غذایی و تغذیه، 10(1 (پیاپی 37))، 5-18. SID. https://sid.ir/paper/143133/fa
Vancouver:
کپیکرمی زهره، میرزایی حبیب اله، امام جمعه زهرا، صادقی ماهونک علیرضا، خمیری مرتضی. اثر زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛10(1 (پیاپی 37)):5-18. Available from: https://sid.ir/paper/143133/fa
IEEE:
کپیزهره کرمی، حبیب اله میرزایی، زهرا امام جمعه، علیرضا صادقی ماهونک، و مرتضی خمیری، “اثر زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 1 (پیاپی 37)، pp. 5–18، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143133/fa