مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,818
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

817
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفیت فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی دستگاه های آب شیرین کن بخش خصوصی شهر ساوه

صفحات

 صفحه شروع 810 | صفحه پایان 817

چکیده

 اهداف: در سال های اخیر پیشرفت های شگرفی در زمینه فرایندهای غشایی صورت گرفته و کاربرد این فناوری در تصفیه آب به طور فزاینده ای افزایش یافته است. هدف از این مطالعه, تعیین کیفیت فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی خروجی دستگاه های آب شیرین کن بخش خصوصی شهرستان ساوه معروف به ایسین و مقایسه نتایج با استانداردهای ایران است.مواد و روش ها این پژوهش از نوع توصیفی مقطعی است که 15 نمونه در هر روز, به مدت 7 ماه در سال 1393-1394 سنجش شد. آزمایش های فیزیکی و شیمیایی بر اساس روش های استاندارد آب وفاضلاب صورت گرفت. آزمایش های میکروبی کلی فرم کل و کلی فرم مدفوعی با روش تخمیر چندلوله ای و باکتری های هتروتروف به روش پورپلیت انجام گرفت.یافته ها نتایج نشان داد میانگین مقدار متغیر فیزیکی کدورتNTU 0.1 , میانگین متغیرهای شیمیایی هدایت الکتریکی(ms/cm), سختی کل, سختی کلسیم و سختی منیزیم (میلی گرم بر لیتر کربنات کلسیم), قلیایی بودن, کلسیم, منیزیم, فلوراید, فسفات, نیترات, نیتریت, سولفات, پتاسیم, سدیم, کلرید, کلر باقی مانده برحسب میلی گرم بر لیتر و pH به ترتیب 476, 103.06, 78.89, 9.80, 76.42, 37.28, 2.45, 0.11, 0.10, 8.3, 0.003, 37.71, 0.37, 68.23, 62.19, 0.74, 7.6, میانگین متغیرهای میکروبی کلی فرم مدفوعی (0) و کلی فرم کل (0) MPN/100ml و باکتری های هتروتروف CFU/ml 2.5(HPC) بود.نتیجه گیری: با توجه نتایج می توان گفت که کیفیت بهداشتی دستگاه آب شیرین کن در ساوه مشکل آفرین نیست. غلظت تمام متغیرهای اندازه گیری شده با استانداردهای ملی مطابق است و وضعیت مطلوبی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    آقابابایی، نفیسه. (1395). بررسی کیفیت فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی دستگاه های آب شیرین کن بخش خصوصی شهر ساوه. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 23(5)، 810-817. SID. https://sid.ir/paper/81976/fa

    Vancouver: کپی

    آقابابایی نفیسه. بررسی کیفیت فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی دستگاه های آب شیرین کن بخش خصوصی شهر ساوه. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1395؛23(5):810-817. Available from: https://sid.ir/paper/81976/fa

    IEEE: کپی

    نفیسه آقابابایی، “بررسی کیفیت فیزیکی و شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی دستگاه های آب شیرین کن بخش خصوصی شهر ساوه،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 23، no. 5، pp. 810–817، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/81976/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button