نتایج جستجو

57

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

6

انتقال به صفحه



فیلترها/جستجو در نتایج    

فیلترها

سال

بانک‌ها




گروه تخصصی







متن کامل


مرکز اطلاعات علمی SID1
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1379
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    15-20
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    2166
  • دانلود: 

    611
چکیده: 

اخیرا گزارش شده است که پودر سیر از اکسیداسیون LDL جلوگیری کرده و صدمات سلولی ناشی از LDL اکسیده را کاهش می دهد. در این مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی سیر با تعیین تغییرات فشار خون و سطوح سرمی لیپیدها و لیپوپروتئین ها در افراد سالم، پس از دریافت پودر سیر مورد بررسی قرار گرفته است.سطوح سرمی لیپیدها و لیپوپروتئین ها (کلسترول، تری گلیسرید، LDL-C,HDL-C) و فشار خون در 31 دانشجوی پسر سالم که سن آنها بین 21-25 بود، اندازه گیری شده است. تمام دانشجویان غیر سیگاری بوده و به علت سکونت در خوابگاه دانشجوئی از رژیم غذائی مشابهی استفاده می کردند. دانشجویان مزبور پودر سیر را  400 mg/d)×3) که هر دوز مصرفی معادل هزار میکروگرم ماده موثره آلیسین بود، به مدت 4 هفته دریافت نموده و پارامترهای یاد شده مجددا اندازه گیری گردید. نتایج بدست آمده با نتایج حاصله قبل از مصرف پودر سیر مورد مقایسه قرار گرفته است.کلسترول، تری گلیسرید و HDL-C بوسیله متدهای آنزیماتیک استاندارد، لیپیدهای تام به روش کلریمتری با استفاده از راکسیون اسید فسفریک – وانیلین و LDL-C با استفاده از فرمول فرداولد (Friedewald) محاسبه گردیده است. نتایج قبل و بعد از مصرف پودر سیر با استفاده از تست آماری (t-test) با یکدیگر مقایسه شده است.در این مطالعه کاهش در سطوح سرمی لیپیدهای تام، کلسترول تام، تری گلیسرید، LDL-C و افزایش در مقادیر HDL-C و نسبت HDL-C/LDL-C مشاهده گردید. اما تنها تغییرات لیپید تام، و افزایش نسبت HDL-C/LDL-C (p>0.05) و HDL-C (p>0.05) معنی دار بود. مقایسه فشار خون قبل و بعد از مصرف پودر سیر کاهش در فشار سیستولیک و دیاستولیک را نشان داد اما معنی دار نبود.از آنجائیکه افزایش در میزان لیپید تام و کاهش HDL-C/LDL-C ممکن است یکی از عوامل خطر آتراواسکلروز باشد، بنابراین مصرف سیر برای جلوگیری از آترواسکلروز و بیماری های عروق کرونری قلب با کاهش تشکیل لیپیدهای اکسیده و تغییر در متابولیسم آنها می تواند موثر باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2166

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 611 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1381
  • دوره: 

    7
  • شماره: 

    19
  • صفحات: 

    61-64
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1273
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

چکیده: با ورود به قرن جدید و افزایش شاخص های بهداشتی جوامع، مساله سل هنوز در جامعه یک معضل به حساب می آید. سل نه تنها در کشورهای صنعتی پیشرفته به طور کامل تحت کنترل در نیامده بلکه در برخی از کشورهای به اصطلاح در حال توسعه در حال گسترش است. و یک عامل بهداشت عمومی خصوصا در کشورهای مذکور محسوب می شود. هر ساله 10 میلیون مورد جدید و 3 میلیون مرگ به علت این بیماری رخ می دهد. تقریبا یک سوم جمعیت جهان به سل آلوده هستند و میزان و نحوه بروز آن در مناطق مختلف دنیا در کشور ایران متفاوت است. پیدایش موارد مقاوم به دارو امروزه در جهان به عنوان مشکل جدی در برابر برنامه کنترل بیماری سل در اغلب کشورها مطرح است. به منظور بررسی فعالیت ضد میکروبی و اثرات بازدارنده عصاره سیر خام بر روی گونه های مقاوم به داروهای مایکوباکتریوم توبرکولوزیس 32 نمونه کشت مثبت انتخاب گردید و پس از انجام آزمونهای تعیین حساسیت دارویی مشخص شد که تمامی موارد فوق به یک تا 5 دارو از خود مقاومت نشان می دهند که مقاومتها به صورت زیر بود: استرپتومایسین 23 مورد (8/71 درصد)، ایزونیازید 18 مورد (2/56 درصد)، ریفامپین 6 مورد (7/18 درصد)، اتامبوتول 4 مورد (5/12 درصد)، کانامایسین 3 مورد (3/9 درصد)، رقتهای 1-10 و 2-10 و 3-10 و 4-10 از عصاره سیر خام تهیه و با غشا فیلتری 0.45 میکرون استریل گردید. سپس به مقدار ml 1/0 از هر رقت  فوق به سوسپانسیون میکروبی مایکوباکتریوم که با کدورت 1 مک فارلند تهیه شده بود تلقیح شد. پس از ظهور کلنی ها مجددا تست آنتی بیوگرام به عمل آمد و 2 ماه در دمای C˚37 در فواصل زمانی مناسب محیط های کشت از لحاظ رشد و یا عدم رشد مایکوباکتریوم توبرکولوزیس مورد بررسی قرار گرفتند. تمامی 32 نمونه کشت مثبت در محیط های شاهد (بدون عصاره سیر خام) که حاوی آنتی بیوتیکهای فوق بودند رشد کامل داشتند در حالی که نمونه های حاوی انتی بیوتیک و عصاره سیر خام به صورت زیر رشد خود را نمایان ساختند: استرپتومایسین 15 مورد (8/46%)، ایزونیازید 12 مورد (5/37%)، ریفامپین 5 مورد (6/15%) اتامبوتول 4 مورد (5/12%)، کانامایسین یک مورد (1/3%). در مجموع مشخص گردید که عصاره سیر خام در هر یک از رقتهای فوق اثر بازدارنده روی رشد گونه های مقاوم به داروهای ضد مایکوباکتریوم دارد. هر چند نشان داده شده که آلیسین موجود در سیر خاصیت ضد باکتریال دارد جهت به اثبات رساندن دقیق مقدار مناسب ترکیبات عصاره سیر به عنوان ماده آنتی توبرکولوز بررسی زیادتری در این زمینه احتیاج است تا پس از این همراه با داروهای ضد سلی علی الخصوص در درمان گونه های مقاوم بعنوان مکمل موثر واقع افتد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1273

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1381
  • دوره: 

    9
  • شماره: 

    3 (مسلسل 25)
  • صفحات: 

    22-25
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1080
  • دانلود: 

    162
چکیده: 

بیماری سل یکی از بیماریهای کهنه و قدیمی بشر است که علی رغم کشف عامل آن و تهیه واکسن و داروهای موثری چون ایزونیازید ، ریفامپین و غیره هنوز یکی از معضلات بهداشتی است. در این مطالعه فعالیت ضدمیکروبی عصاره کلروفرمی سیر (آلیسین) بر روی سویه های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مورد بررسی قرار گرفت.به همین منظور از سویه استاندارد H37RV و جدایه های بیماران ریوی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات سل و بیماریهای ریوی مسیح دانشوری تهران (سویه حساس به چهار دارو- سویه مقاوم به چهار دارو- سویه مقاوم به دو دارو و سویه مقاوم به یک دارو ) استفاده شد. فعالیت ضد میکروبی در شرایط آزمایشگاهی به روش بررسی حداقل غلظت بازدارندگی عصاره کلروفرمی سیر بر روی مایکوباکتریوم های مورد آزمایش سنجیده شد.نتایج حاکی از آن بود که رقت 1:128 یا غلظت 1 mg/ml عصاره کلروفرمی سیر در محیط میدل بروک 7H10  آگار از رشد جدایه های مورد آزمایش و سویه استاندارد جلوگیری می کند.نتیجه نهائی اینکه عصاره کلروفرمی سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس اثر مهاری دارد. بدیهی است با توجه به روند روزافزون مقاومت دارویی و ایجاد سویه های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس مقاوم به دارو پیدایش داروی جدید ضد سل ، می تواند گامی مثبت در جهت مهار این بیماری باشد که مستلزم تحقیقات بیشتر در شرایط invivo است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1080

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 162 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1382
  • دوره: 

    5
  • شماره: 

    3 (پی در پی 19)
  • صفحات: 

    57-62
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    1613
  • دانلود: 

    301
چکیده: 

سابقه و هدف: سیر یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که در طی هزاران سال جهت درمان و پیشگیری از امراض و عفونت های مختلف استفاده می شد. سودوموناس آئروژینوزا مهمترین پاتوژن انسانی است که به چندین داروی ضد میکروبی مقاوم بوده و مشکلاتی را در درمان ایجاد می کند. مطالعه بمنظور تأثیر سیر و عصاره آن بر روی باکتری مذکور، انجام گردید.مواد  و روشها: ابتدا سوش های استاندارد و بالینی سودوموناس آئروژینوزا تهیه و بعد از آماده سازی قطعات سیر با وزنهای مختلف 0.5، 1، 1.5 و 2 گرم (به صورت تازه، منجمد وحرارت دیده) و همچنین تهیه سوسپانسیون میکروبی با کدورتی مطابق با محلول 0.5 مک فارلند، باکتری روی محیط مولرهینتون آگار، کشت و قطعات سیر نیز بر روی آن قرار داده و اتوگذاری شد. همین طور عصاره کلروفرمی سیر با غلظت های70 ml/mg ، 60 ،50، 40،30  به روش Nathan agar Well diffusion بر روی باکتری اثر داده شد و نیز MIC عصاره مذکور مورد آزمایش قرار گرفت. در انتها آنتی بیوگرام بروش دیسک دیفوژن بر روی سویه های مزبور، انجام شد.یافته ها: عصاره کلروفرمی سیر با غلظت40 ml/mg  بر روی سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا اثر باکتریسیدال و با غلظت 35 ml/mg اثر باکتریوستاتیک بر سویه های استاندارد و بالینی و غلظت 50 ml/mg هاله ای به قطر 15 mm معادل هاله عدم رشد در اطراف دیسک 10 میکروگرمی جنتامایسین داشته است. قطعات سیر با وزنهای مختلف سبب مهار رشد باکتری شده، به ویـژه هاله عدم رشد در اطراف قطعات منجمد، به طرز مشهودی بزرگتـر بود. ولی قطعات حرارت دیده، کمترین تاثیر را بر روی سویه استاندارد سودوموناس آئروژینوزا داشته است.نتیجه گیری: عصاره کلروفرمی سیر با غلظت 50 ml/mg قادر است. هاله عدم رشدی معادل دیسک 10 میکروگرمی جنتامایسین ایجاد کند و از آنجایی که قطعات سیر به ویژه در حالت انجماد نیز می توانند رشد سودوموناس آئروژینوزا را مهار نمایند، توصیه می گردد تحقیقات بیشتری در ارتباط با غلظت موثره عصاره (آلیسین) بر روی پاتوژنها و نیز استفاده از عصاره به صورت پماد، کرم و صابون جهت ضد عفونی زخمهای میکروبی به ویژه سودومونایی انجام گیرد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1613

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 301 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

یاخته

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    6
  • شماره: 

    22
  • صفحات: 

    81-84
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    1244
  • دانلود: 

    210
چکیده: 

هدف: بررسی عصاره کلروفرمی سیر بر روی بروسلا در داخل ماکروفاژمواد و روشها: در این بررسی عصاره کلروفرمی سیر استخراج و مقدار آلیسین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا تعیین شد. سپس اثر آن بر بقای درون ماکروفاژی بروسلا ملی تنسیس 1 Rev و بروسلا آبورتوس 19 S در کشت سلولی تهیه شده از ماکروفاژهای صفاقی موش مطالعه شد.یافته ها: نتایج نشان داد که عصاره در رقتهای 1:40 برابر با غلظت 439 میکرو گرم بر میلی لیتر آلیسین، 1:80 برابر با 218 میکروگرم بر میلی لیتر آلیسین و 1:160 برابر با 128 میکروگرم بر میلی لیتر آلیسین، باعث حذف بروسلاهای داخل ماکروفاژی پس از 24 ساعت می شود.نتیجه گیری: با توجه به اثرات ضد میکروبی سیر بر روی بروسلای درون ماکروفاژی لزوم استفاده از سیر و ترکیبات آن در درمان بروسلوز حداقل در کنار شیمی درمانی نمایان می شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1244

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 210 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 4
نشریه: 

دانشور پزشکی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    12
  • شماره: 

    53
  • صفحات: 

    21-24
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1345
  • دانلود: 

    521
چکیده: 

سابقه و هدف: بروسلوز، بیماری مشترک میان حیوان و انسان است که درمان آن نیاز به استفاده همزمان از دو آنتی بیوتیک دارد که برخی از آثار سوء رژیم درمانی نیازبه بررسی و یافتن مواد ضد میکروبی جدید را برای جایگزین سازی در رژیم درمانی بروسلوز مطرح می کند. سیر دارای ترکیبات مختلفی است که یکی از مهم ترین آنها آلیسین است و مهم ترین ماده سیر با فعالیت ضد میکروبی محسوب می گردد.روش بررسی: در این بررسی، ابتدا عصاره کلروفرمی سیر استخراج و پس از تعیین مقدار کمی آلیسین در آن، حداقل غلظت بازدارنده رشد (MIC) و کم ترین غلظت باکتری کشی (MBC) بر روی دو سویه بروسلا ملی تنسیس Rev1 و بروسلا آبورتوس S19 به روش رقت در لوله و انتشار در آگار (روش چاهکی) تعیین شد.یافته ها و بحث: نتایج به دست آمده شامل رقت 1:160 عصاره (حاوی غلظت 128 میکروگرم بر میلی لیتر آلیسین) به عنوان MIC و رقت 1:80 عصاره (218 میکروگرم بر میلی لیتر آلیسین) به عنوان MBC برای هر دو سویه S19 و Rev1 بود. 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1345

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 521 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
نشریه: 

گیاهان دارویی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    3
  • شماره: 

    10
  • صفحات: 

    15-22
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    1030
  • دانلود: 

    565
چکیده: 

بروسلا تحت تاثیر عواملی مانند پنی سیلین، گلیسین و برخی از هورمونها می تواند به ال - فرم تبدیل شود. اشکال ال باکتری ممکن است درطول بیماری و یا بروسلوز نهفته ایجاد شوند و در عودهای مجدد بیماری و انتقال آن دخیل باشند. سیر (Allium Sativum L.) گیاهی دارویی است که آلیسین مهمترین ماده ضدمیکروبی آن میباشد. در این بررسی پس از استخراج عصاره کلروفرمی سیر و تعیین میزان کمی آلیسین، حداقل غلظت بازدارنده از رشد (MIC) و باکتری کشی (MBC) بر روی بروسلا ملی تنسیس Revl و بروسلا آبورتوس S19 تعیین شد. اثر عصاره بر مورفولوژی بروسلا در غلظت های کمتر از بازدارنده اثر زمان و دما در تأثیر غلظت های مختلف عصاره بر روی بروسلا و اثر ضدمیکروبی عصاره در حضور سوکروز بر روی باکتری مورد مطالعه قرار گرفت و نشان داد که اثر ضدمیکروبی آلیسین بر روی بروسلا تحت تأثیر دما قرار نمی گیرد و اثر کشندگی خود را در همان دو ساعت اول بر روی باکتری نشان میدهد. همچنین اشکال ال باکتری در غلظت های کمتر از بازدارنده عصاره جدا نشدند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1030

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 565 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 11
اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    دی 1384
تعامل: 
  • بازدید: 

    1043
کلیدواژه: 
چکیده: 

اسانس سیر به دلیل ارزش غذایی و خصوصیات دارویی از ارزش روزافزونی در جهان برخوردار است. علت این ویژگی حضور یک سری ترکیبات ارگانوسولفوره ازجمله آلیسین در ترکیب اسانس آن می باشد. تخریب دمایی این اسانس منجر به تولید یک سری ترکیبات سولفوره فرار از جمله مشتقات 2- پروپنیل (آلیل) خواهد گردید.میزان حضور ترکیبات گفته شده بستگی دارد به واریته و شرایط اقلیمی و محیطی منطقه رویش. از سوی دیگر در طول زمان یک سری از اکوتیپهای مختلف پدید آمده که از نظر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی تنوع زیادی را نشان می دهند. لذا تعیین ارتباط موجود بین خصوصیات اقلیمی و مجموع ترکیبات سولفوره موجود در گیاه از اهمیت قابل توجهی برخوردار می باشد. هدف این مطالعه بررسی ترکیبات سولفوره موجود دراکوتیپهایی با منشا جغرافیایی مختلف، به منظور تعیین انواع برتر آنها ب. بود.در این مطالعه اسانس 24 توده جمع اوری شده از سراسر کشور استخراج و با استفاده از دستگاه GC-MS (مدل GC-6890N با دتکتور MS-5973N) مورد بررسی قرار گرفت.تتوده های مورد مطالعه در این تحقیق با استفاده از نرم افزار UPGMA به چهار کلاستر تقسیم شدند. تعداد توده های حاضر در کلاسترهای اول تا چهارم به ترتیب 2،2،9 و 11 توده بود. مقایسه میانگینها و انحراف معیار در هر کلاسترنشان داد که کلیه اکوتیپها از لحاظ آلیل متیل تری سولفید در حداکثر بودند. دی آلیل دی سولفید و دی آلیل تری سولفید در کلیه کلاسترها، جزو ترکیبات اصلی به شمار می امدند به استثنای کلاستر چهارم برای دی آلیل دی سولفید و کلاستر اول برای دی آلیل تری سولفید. همبستگی مثبت و معنا داری بین دی آلیل تری سولفید و دی آلیل تترا سولفید و همچنین بین آلیل سولفید و دی آلیل دی سولفید مشاهده گردید (r به ترتیب 0.498 و 0.415). نتایج نشان داد که کلیه اکوتیپها حاوی مقادیر قابل توجهی آلیسین بوده و لذا بین شرایط اقلیمی و مقدار آلیسین ارتباطی یافت نشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1043

نشریه: 

گیاهان دارویی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    13
  • صفحات: 

    50-59
تعامل: 
  • استنادات: 

    3
  • بازدید: 

    1379
  • دانلود: 

    675
چکیده: 

مقدمه: سیر یکی از گیاهان دارویی است که اثربخشی آن در درمان فشار خون ملایم و پروفایل چربی های خون ثابت شده است.هدف: در این مطالعه میزان آلیسین و خصوصیات گیاهشناسی اکوتیپ های سیر در مرحله پیش از کشت مورد مطالعه قرار گرفت.روش تحقیق: شاخص های مورفولوژیک مورد مطالعه در مرحله پیش از کشت مشتمل بود بر میانگین وزن سیر، میانگین وزن سیرچه و تعداد سیرچه تشکیل دهنده هر سیر. میزان آلیسین با استفاده از دستگاه HPLC اندازه گیری گردید. همچنین بر اساس نتایج حاصل از این تحقیق همبستگی های موجود بین صفات نیز محاسبه گردید. نتایج: کلیه اکوتیپ ها مورد مطالعه از نظر مقدار آلیسین بسیار عالی بوده و آلیسین موجود در آنها بیش از استاندارد بین المللی توصیه شده (5/4 میلی گرم بر گرم) بود. نتایج حاصل از این مطالعه با استفاده از روش تجزیه کلاستر مورد پردازش قرار گرفته و اکوتیپ ها بر اساس میزان شباهت های مورفولوژیک و بیوشیمیایی در دندروگرامی متشکل از شش گروه اصلی جای گرفتند. نتیجه گیری: در این مطالعه ارتباط معنی داری بین تنوع ژنتیکی و منشای جغرافیایی به دست نیامد بنابراین چنین به نظر می آید که عوامل ژنتیکی بیش از عوامل محیطی در خصوصیات بیوشیمیایی نقش دارند

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1379

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 675 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 3 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 6
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1384
  • دوره: 

    23
  • شماره: 

    77
  • صفحات: 

    49-54
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    931
  • دانلود: 

    393
چکیده: 

هدف: سیر، گیاهی علفی با ترکیبات متعددی چون آلیسین، آلئین، کربوهیدرات ها، ویتامین ها و ... است بطوریکه یکی از مهمترین آنها، آلیسین با خواص آنتی بیوتیکی متعددی چون ضد ویروسی، انگلی، باکتری و قارچی میباشد. قارچ کاندیدا آلبیکنس، مخمری فرصت طلب است که در صورت نقص سیستم ایمنی، عامل بیماریزایی محسوب می شود. مکانیسم های ایمنی علیه این قارچ، مکانیسم های اختصاصی و غیر اختصاصی می باشد. در ایمنی طبیعی، ماکروفاژها با مکانیسم کشندگی وابسته و غیر وابسته به اکسیژن، عمل می کنند.روشها: در این تحقیق اثر آلیسین سیر بر فعالیت ماکروفاژها در بلع کاندیدا آلبیکنس بررسی می شود بدین منظور آلیسین سیر به روش عصاره کلروفرمی بدست آمد و بر روی ماکروفاژهای موش Balb/c از جنس نر با سن 8-6 هفته در شرایط آزمایشگاهی اثر داده شد و کاندیدا آلبیکنس را در دو گروه آلیسین دار و بدون آلیسین با ماکروفاژها همراه کرده و نهایتا روی محیط SCC (سیکلوهگزامید حاوی کلرامفنیکل) پس از شمارش کلنی ها میزان بلع ماکروفاژها بررسی گردید.نتایج: پس از بررسی میزان بلع کاندیدا آلبیکنس توسط ماکروفاژها، نتایج نشان داد که آلیسین به عنوان یک ماده طبیعی باعث تحریک سیستم ایمنی در برابر این قارچ می شود بطوریکه ماکروفاژهای همراه شده با آلیسین، میزان بلع بیشتری در مقایسه با گروه بدون آلیسین داشتند و این نتیجه با شمارش کلنی های کشت داده شده حاصل شد.نتیجه گیری: با توجه به اهمیت اثر عامل کاندیدا آلبینکس در ایجاد کاندیدا یازیس و احتمال استفاده این قارچ از مواد مهاری خود جهت جلوگیری از بلع و انهدام داخل سلولی همچنین با مقایسه مقالات و نتایج دیگران، به این نتیجه رسیدیم که آلیسین بدست آمده از سیر، می تواند تاثیرات بالایی بربلع و انهدام داخل سلولی عوامل کاندیدا آلبیکنس داشته باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 931

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 393 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
litScript