نتایج جستجو

88

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

9

انتقال به صفحه



فیلترها/جستجو در نتایج    

فیلترها

سال

بانک‌ها




گروه تخصصی






متن کامل


مرکز اطلاعات علمی SID1
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1384
  • دوره: 

    12
  • شماره: 

    1 (مسلسل 35)
  • صفحات: 

    20-26
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    821
  • دانلود: 

    185
چکیده: 

زمینه و هدف: این تحقیق به منظور بررسی تاثیر مصرف چای در رشد موش های آزمایشگاهی انجام گرفت.روش بررسی: در یک آزمایش کنترل شده تعداد 10 موش انتخاب و به دو گروه تقسیم شدند و به مدت 38 روز تحت مطالعه قرار گرفتند. ابتدا در طول 30 روز، هر دو گروه تحت رژیم یکسانی بودند. سپس در مدت 8 روز دوره مداخله چای جایگزین آب مصرفی موش های گروه تجربی شد. میزان غذای مصرفی میزان رشد و نسبت کفایت غذایی (FER) هر موش محاسبه شد. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SPSS و آزمون های تی مزدوج و تی مستقل انجام شد.یافته ها: میانگین نسبت کفایت غذایی در موش های گروه تجربی در طول 9 روز قبل از مداخله 0.022 ± 0.262 بود که این مقدار پس از دوره مداخله به 0.047± 0.176کاهش یافته و اختلاف مشاهده شده (0.025>P) معنی دار است. میانگین نسبت کفایت غذا در موش های گروه کنترل در طول 9 روز قبل از مداخله 0.068± 0.238 بود که این مقدار پس از دوره مداخله به 0.036±0.184کاهش یافته و این اختلاف معنی دار نمی باشد. بنابراین کاهش وزن در گروه تجربی  که چای مصرف می کردند، مشاهده شد. اختلاف افزایش وزن در دو دوره 9 روز قبل از مداخله و بعد از مداخله در موش های گروه تجربی (0.01>P) بیش از گروه کنترل (0.02>P) می باشد که این امر بیانگر کاهش وزن در گروه تجربی  می باشد.نتیجه گیری: یافته های این تحقیق خاصیت ضد تغذیه ای پلی فنل های چای را در ارتباط با رشد موش های آزمایشگاهی نشان می دهد که احتمالا ناشی از کاهش قابلیت هضم و عدم قابلیت جذب مواد غذایی به دلیل عدم دسترسی ماده مغذی برای جذب و یا مهار یک آنزیم اختصاصی در متابولیسم مواد مغذی است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 821

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 185 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
همکاران: 

عباس-جعفری جید

کارفرما: 

جهاد دانشگاهی

اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    اسفند 1387
تعامل: 
  • بازدید: 

    788
کلیدواژه: 
چکیده: 

امروزه برگ سبز چای در جوامع علمی و بین مصرف کنندگان به دلیل مزایایی که در سلامتی دارد مورد توجه زیادی قرار گرفته است. اثرات سودمند چای را به ترکیبات پلی فنولی چای، خصوصا کاتچین ها که حدود 30 درصد وزن خشک برگ های سبز چای را تشکیل می دهند، نسبت می دهند. مهم ترین آنها اپی گالوکاتچین گالات می باشد که 65 درصد کاتچین های پلی فنلی چای را تشکیل می دهد. قدرت آنتی اکسیدانی این ماده 120 برابر ویتامین C و 20 برابر ویتامین E می باشد. در این طرح با استفاده از حلال های استن، استونیتریل، اتانول و آب در درصدهای حجمی مختلف و در دمای جوش، کاتچین های برگ سبز در سه فصل بهار، تابستان و پاییز که فصول برداشت برگ در ایران می باشند، استخراج شدند. برای جداسازی و خالص سازی EGCG به صورت توام از حلال و امواج ماورای صوت استفاده شده است. مراحل و روش های اجرایی عبارتند از: -اندازه گیری کاتچین های برگ سبز چای ایرانی در 3 فصل برداشت بهار، تابستان، پاییز بر طبق استانداردISO -استخراج کاتچین های برگ سبز چای ایران به وسیله حلال های مختلف در دما و زمان های مختلف -استخراج آنتی اکسیدان های EGCG به وسیله حلال و امواج ماورای صوت -انتقال یافته های مقیاس آزمایشگاهی به مقیاس بنچ

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 788

نشریه: 

دانشور پزشکی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    16
  • شماره: 

    78
  • صفحات: 

    51-56
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1146
  • دانلود: 

    550
چکیده: 

مقدمه و هدف: دیابت شیرین از شایع ترین بیماری ها در جوامع بشری است که مقابله با عوارض آن هزینه هنگفتی را به سیستم درمانی تحمیل می کند. مهم ترین و شاخص ترین علامت کلینیکی این بیماری، افزایش قند خون است که منجر به گلیکه شدن پروتئین های مختلف بدن می گردد و این امر، تغییر در ماهیت و ساختمان و عملکرد بیوشیمیایی آن ها را باعث می شود. یکی از راه های احتمالی درمان دیابت شیرین، کاهش یا مهار این واکنش است و به نظر می رسد استفاده از ترکیبات فنلی و آلکالوئیدی گیاهان در این راه مفید و موثر است. در مطالعه حاضر، اثر سه ترکیب کاتچین، کافئین و اسید گالیک موجود در گیاه چای بر گلیکه شدن آلبومین بررسی و مورد مقایسه قرار گرفت.مواد و روش ها: به منظور بررسی تاثیر کاتچین، کافئین و اسید گالیک بر واکنش گلیکه شدن آلبومین در برون تن در حضور غلظت های مختلف هر یک از این مواد مذکور، واکنش گلیکه شدن آلبومین در برون تن انجام شد و با روش تیوباربیتوریک اسید مورد سنجش قرار گرفت.نتایج: نتایج حاصل نشان داد که کاتچین، کافئین و اسیدگالیک مورد مطالعه در غلظت های سه گانه 1 گرم بر دسی لیتر، 2/0 گرم بر دسی لیتر و 1/0 گرم بر دسی لیتر دارای اثر مهاری بر واکنش گلیکه شدن آلبومین هستند و در این میان، کاتچین در غلظت 1 گرم بر دسی لیتر دارای بیش ترین اثر مهاری است (74/94 درصد).نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان داد که هر سه ماده باعث کاهش واکنش گلیکه شدن آلبومین گردیدند و اثر مواد مذکور متناسب با فعالیت آنتی اکسیدانی آن ها است. بنابراین می توان دریافت که مصرف گیاه چای به علت داشتن ترکیباتی نظیر کاتچین، اسیدگالیک و کافئین می تواند با مهار یا کاهش گلیکاسیون پروتئین ها، مثل آلبومین، مانع از بروز برخی از عوارض بیماری دیابت شیرین گردد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1146

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 550 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 3
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1389
  • دوره: 

    1
تعامل: 
  • بازدید: 

    832
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

در سالهای اخیر با افزایش روزافزون بیماریهایی همچون آترواسکلروزیس و انواع سرطانها که در ارتباط با مصرف غذاهای مضری که تحت عنوان Fast food نامگذاری می شوند، و همچنین آلودگی هوا و عوامل دیگری همچون استرس، نیاز به مواد غذایی سالم از جمله میوه جات و سبزیجات بیشتر احساس می گردد. اگر به پاتوژنز این بیماریها از لحاظ مولکولی بنگریم، مشاهده خواهیم کرد افزایش تولید رادیکالهای آزاد که ارتباط مستقیمی با عوامل نامبرده شده دارد، دلیل بسیار مهمی برای ایجاد این بیماریها می باشد. بنابراین نیاز به آنتی اکسیدانها جهت ممانعت از اثرات تخریبی رادیکالهای آزاد در دهه های اخیر ذهن دانشمندان و متخصصان تغذیه را به خود معطوف کرده است. میوه انار از جمله میوه های مطرح در این زمینه، بدلیل دارا بودن اثرات آنتی اکسیدانی بالا است. لذا در این مطالعه به بررسی اثرات آنتی اکسیدانی بخش خوراکی و پوست این میوه با ارزش پرداخته شده است. از آنتی اکسیدانهای مهمی که به بررسی آن ها پرداخته شده است، ترکیبات فلاونوئیدی هستند. جهت اندازه گیری میزان این ترکیبات از روش آلومینیوم کلریمتریک استفاده گردید. استانداردی که جهت این اندازه گیری به کار گرفته شد، کاتچین بود. در این تحقیق هم چنین بررسی میزان تام آنتی اکسیدانها و ترکیبات فنولی بخش خوراکی و پوست انار نیز مورد بررسی قرار گرفته است. جهت ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی روش FRAP با استانداردهای آهن و ویتامین E و جهت بررسی میزان تام ترکیبات فنولی از روش توتال فنول با معرف Folin ciocalteu و استاندارد گالیک اسید استفاده شد. در این تحقیق از روش عصاره گیری توسط سوکسله با حلالهایی همچون متانول، آب، اتیل استات و استن استفاده گردید. نتایج نشان داد که در مورد قسمت خوراکی انار رقم پوست سفید بی هسته شمال دارای بیشترین میزان ترکیبات فلاونوئیدی می باشد. در مورد پوست انار نیز ارقام پوست سیاه، تابستانی ترش و ملس شیرین دارای بیشترین میزان ترکیبات فلاونوئیدی می باشند. همچنین میزان پایداری این ترکیبات در عصاره های بخش خوراکی و پوست انار در سه هفته متوالی مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد نمونه ها از پایداری خوبی برخوردار می باشند. در مورد اثرات آنتی اکسیدانی، رقم تابستانی ترش هم مربوط به بخش خوراکی و هم پوست انار دارای بیشترین اثر می باشند. در مورد میزان ترکیبات فنولی رقم تابستانی ترش مربوط به بخش خوراکی و رقم ملس شیرین ساوه مربوط به بخش پوست بیشترین میزان این ترکیبات را به خود اختصاص می دهند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 832

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1389
  • دوره: 

    1
تعامل: 
  • بازدید: 

    913
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

چای سبز حاوی آنتی اکسیدان های اپی گالوکاتچین (EGC)، اپی کاتچین گالات (ECG)، اپی گالوکاتچین گالات (EGCG)، اپی کاتچین (EC)، گالوکاتچین گالات (GCG)، کاتچین (C) و کافئین می باشد. این کاتچین ها به دلیل اثرات سودمند بر سلامتی و نیز خصوصیت ضدموتاژنی، ضدتوموری و ضدسرطانی توجه زیادی را در جامعه علمی و در میان عموم مردم به خود جلب کرده است. عصاره این ترکیبات می تواند در تولید داروهای گیاهی، محصولات غذایی و آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. در این تحقیق برای تعیین شرایط بهینه استخراج ترکیبات مذکور، طراحی آزمایشات با استفاده از نرم افزار Minitab انجام شد.در این نرم افزار از روش باکس- بنکن (Box-Behnken)، 46 آزمایش با پنج فاکتور دما، زمان، اندازه ذرات، توان دستگاه اولتراسونیک و نسبت حلال به مقدار گیاه خشک در سه سطح طراحی گردید. در این تحقیق برگ های سبز کلون 100 ازواریته هیبرید چینی ایستگاه تحقیقاتی فشالم (فومن) پس از فرآوری و تبدیل به چای سبزدر کارخانه چای رفاه، و عصاره گیری مطابق طراحی آزمایشات، توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) آنالیز گردید. پس از مدل سازی آماری توسط نرم افزار، بیشترین میزان بازده استخراج برای ذرات با اندازه ریزتر از مش 30، دمای بین 80-60 درجه سانتی گراد، توان 600 وات، مدت زمان استخراج 80 دقیقه و نسبت حلال به گیاه برابر 20 بدست آمد. این تحقیق، اولین تحقیق صورت گرفته بر روی استخراج کاتچین های چای با استفاده از امواج ماوراء صوت می باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 913

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1389
  • دوره: 

    1
تعامل: 
  • بازدید: 

    530
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

چای یکی از پر مصرف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان است. مطالعات اخیر بر روی این ماده بیانگر این مطلب است که چای حاوی ترکیباتی است که اثرات مفیدی مانند کاهش کلسترول خون، کنترل فشار خون، اثرات ضد میکروبی، اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی و کاهنده وزن دارند. این امر به دلیل وجود ترکیباتی به نام پلی فنول ها است. پلی فنول ها علاوه بر اثرات بیان شده در رنگ و عطر چای تولیدی نیز تاثیر بسزایی دارند وامروزه مورد توجه قرار گرفته اند. مهمترین پلی فنول های چای تحت نام کاتچین ها شناخته می شوند. امروزه روش های آنالیتیکی مختلفی برای اندازه گیری ترکیبات مهم چای به منظور تخمین کیفیت و طعم چای بکار گرفته می شود. روش طیف سنجی ماوراء بنفش یکی از ساده ترین و در عین حال سریعترین و دقیق ترین روش ها در اندازه گیری میزان تام پلی فنول ها محسوب می شود. در این مطالعه میزان تام پلی فنول های گیاه چای موجود در بازار با استفاده از دستگاه طیف سنجی ماوراء بنفش مورد ارزیابی می گیرد. در این روش ترکیب پلی فنولی با یون فری سیانید واکنش داده و آنرا احیا می کند. سپس یون مذبور با یون فریک ترکیب شده و کمپلکسی تحت عنوان «پروسیان بلو» ایجاد میکند و میزان جذب محلول که رابطه خطی با میزان پلی فنول های چای دارد اندازه گیری می شود. بیشترین و کمترین میزان پلی فنولهای گزارش شده به ترتیب 2.6154 و 0.030 می باشد. محتوای پلی فنولی پنجاه درصد از چای های بازار بیشتر از 1.65 می باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 530

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1389
  • دوره: 

    29
  • شماره: 

    2 (57)
  • صفحات: 

    33-39
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    865
  • دانلود: 

    570
چکیده: 

برگ سبز چای حاوی آنتی اکسیدان های ضد سرطان می باشد که می توان پس از استخراج، از آنها در تولید داروهای ضد سرطان، فراورده های غذایی عملگر و فراورده های بهداشتی ـ آرایشی استفاده کرد. در این تحقیق به بررسی سینتیک و ساز و کار استخراج این آنتی اکسیدان ها پرداخته شده است. برای این منظور، ضریب های نفوذ هر یک از کاتچین هایEGCG ،EGC ،EC ،C  و کافئین موجود در برگ سبز چای ایرانی در عملیات استخراج این مواد به کمک آب محاسبه شده است. بر اساس رابطه به کار گرفته شده، دو نوع ضریب نفوذ تند و کند برای انتقال جرم از برگ سبز چای مالش داده شده در نظر گرفته شده است که با توجه به نتیجه ها و محاسبه های انجام شده، ضریب نفوذ مرحله داخلی که در درون ذره های چای اتفاق می افتد نقش محدود کننده فرایند استخراج را دارد. علاوه بر این، مقدارهای دما و زمان بهینه استخراج این مواد به صورت کافئین (80 درجه سانتی گراد، 20 دقیقه)، C (90 درجه سانتی گراد، 80 دقیقه)، EC (درجه سانتی گراد، 20 دقیقه)، EGC (80 درجه سانتی گراد، 20 دقیقه)، EGCG (90 درجه سانتی گراد، 40 دقیقه)، به دست آمد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 865

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 570 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

علوم باغبانی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1389
  • دوره: 

    24
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    83-90
تعامل: 
  • استنادات: 

    3
  • بازدید: 

    1204
  • دانلود: 

    577
چکیده: 

در این مطالعه میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت و ترکیبات فنلی اصلی میوه شامل کلروژنیک اسید، کاتچین، فلوریدزین، کوئرستین 3-گالاکتوزید، سیانیدین 3-گالاکتوزید (آنتوسیانین) و فلاونوئید کل پوست ارقام بومی «قندک»، «حیدرزاده» و ارقام وارداتی «گلدن اسپور»، «رد اسپور» و «رد دلیشز» اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که ارقام انتخاب شده از نظر تمامی فاکتورها به جز میزان سیانیدین 3-گالاکتوزید دارای اختلاف معنی داری هستند. رقم قرمز «رد اسپور» دارای بیشترین میزان کاتچین و فلوریدزین بود. رقم قرمز «حیدرزاده» بیشترین میزان کوئرستین 3-گالاکتوزید و سیانیدین 3-گالاکتوزید و فلاونوئید کل را نشان داد. رابطه مثبتی بین مقدار فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی برقرار بود. پوست ارقام مورد مطالعه دارای فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به گوشت بودند. در میان ارقام مورد آزمایش، پوست رقم «رد اسپور» و گوشت رقم «حیدرزاده» بیشترین میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی را دارا بودند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1204

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 577 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 3 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 5
اطلاعات : 
  • تاریخ پایان: 

    مهر 1389
تعامل: 
  • بازدید: 

    1706
چکیده: 

برگ سبز چای حاوی آنتی اکسیدانهای مؤثری می باشد که در حین فرآوری و تولید چای سیاه قسمت اعظم آنها به تی فلاوین و تی ربوگین (مواد تشکیل دهنده رنگ چای) تبدیل می شوند به دلیل خواص فراسودمندی این مواد و کاربرد آنها در تولید محصولات غذایی، دارویی و بهداشتی - آرایشی، تحقیقات بسیاری در مورد روش های بهینه استخراج این آنتی اکسیدانها صورت پذیرفته است. در این تحقیق مقدار کل کاتچین های برگ سبز چای ایرانی در سه فصل بهار، تابستان و پاییز اندازه گیری شد. به علاوه با استفاده از حلالهای استن، اتانول، استونیتریل و آب در دما و زمانهای مختلف مقدار کاتچین های برگ سبز چای استخراج و اندازه گیری گردید. این تحقیق نشان داد که استفاده از حلال استونیتریل 50 درصد حجمی در دمای جوش بیشترین مقدار استخراج کاتچین ها را دارد. بعلاوه در این تحقیق با استفاده از امواج ماوراء صوت اقدام به استخراج و خالص سازی  EGCGشد، که نشان داد استفاده از دمای 60 درجه سانتی گراد، زمان 40 دقیقه و توان 540 وات امواج ماوراء صوت، شرایط بهینه برای استخراجEGCG  می باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1706

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1390
  • دوره: 

    42
  • شماره: 

    4
  • صفحات: 

    413-422
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1248
  • دانلود: 

    619
چکیده: 

در این پژوهش، اثر تیمارهای ارگانیک، تلفیقی و متداول بر کیفیت میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در زمان برداشت بررسی شد. صفاتی مانند اندازه میوه، سفتی بافت، مواد جامد محلول(TSS) ، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA)، کلروفیل کل، کارتنوئید کل، ویتامین C، فنل کل، ترکیبات فلاونوئیدی (کاتچین، کوئرستین 3- گالاکتوزاید، کوئرستین کل و کلروژنیک اسید) و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ها در دو سال اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که کارتنوئید کل، TA و TSS/TA میوه های کیوی ارگانیگ در مقایسه با میوه های متداول یا تلفیقی اختلاف معنی داری نداشتند، اما سفتی بافت میوه، TSS، ویتامینC ، کلروفیل کل، فنل کل، نوع فلاونوئیدها مثل کوئرستین 3- گالاکتوزاید، کاتچین و کلروژنیک اسید و ظرفیت آنتی اکسیدانی بالاتری داشتند. میزان TSS و اندازه میوه ها در روش کشت متداول و تلفیقی به طور معنی داری بالاتر از ارگانیک بوده است، در حالی که اندازه میوه در تیمار ارگانیک اندکی کوچکتر و گرد شده بود. همبستگی منفی و معنی داری بین سفتی بافت و TSS میوه وجود داشت، اما سفتی بافت با فلاونوئید کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی و کلروفیل کل همبستگی مثبت و معنی داری نشان دادند. در مجموع، نتایج نشان داد که ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه ها در روش کشاورزی ارگانیک می تواند بالاتر باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1248

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 619 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
litScript