مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,149
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

640
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر کاتچین، کافئین و اسید گالیک بر واکنش گلیکه شدن آلبومین در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 56

چکیده

 مقدمه و هدف: دیابت شیرین از شایع ترین بیماری ها در جوامع بشری است که مقابله با عوارض آن هزینه هنگفتی را به سیستم درمانی تحمیل می کند. مهم ترین و شاخص ترین علامت کلینیکی این بیماری, افزایش قند خون است که منجر به گلیکه شدن پروتئین های مختلف بدن می گردد و این امر, تغییر در ماهیت و ساختمان و عملکرد بیوشیمیایی آن ها را باعث می شود. یکی از راه های احتمالی درمان دیابت شیرین, کاهش یا مهار این واکنش است و به نظر می رسد استفاده از ترکیبات فنلی و آلکالوئیدی گیاهان در این راه مفید و موثر است. در مطالعه حاضر, اثر سه ترکیب کاتچین, کافئین و اسید گالیک موجود در گیاه چای بر گلیکه شدن آلبومین بررسی و مورد مقایسه قرار گرفت.مواد و روش ها: به منظور بررسی تاثیر کاتچین, کافئین و اسید گالیک بر واکنش گلیکه شدن آلبومین در برون تن در حضور غلظت های مختلف هر یک از این مواد مذکور, واکنش گلیکه شدن آلبومین در برون تن انجام شد و با روش تیوباربیتوریک اسید مورد سنجش قرار گرفت.نتایج: نتایج حاصل نشان داد که کاتچین, کافئین و اسیدگالیک مورد مطالعه در غلظت های سه گانه 1 گرم بر دسی لیتر, 2/0 گرم بر دسی لیتر و 1/0 گرم بر دسی لیتر دارای اثر مهاری بر واکنش گلیکه شدن آلبومین هستند و در این میان, کاتچین در غلظت 1 گرم بر دسی لیتر دارای بیش ترین اثر مهاری است (74/94 درصد).نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان داد که هر سه ماده باعث کاهش واکنش گلیکه شدن آلبومین گردیدند و اثر مواد مذکور متناسب با فعالیت آنتی اکسیدانی آن ها است. بنابراین می توان دریافت که مصرف گیاه چای به علت داشتن ترکیباتی نظیر کاتچین, اسیدگالیک و کافئین می تواند با مهار یا کاهش گلیکاسیون پروتئین ها, مثل آلبومین, مانع از بروز برخی از عوارض بیماری دیابت شیرین گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    قریب، امیر، فائزی زاده، زهره، مهرابی، محمدرضا، و میرزایی، محسن. (1387). بررسی اثر کاتچین, کافئین و اسید گالیک بر واکنش گلیکه شدن آلبومین در شرایط آزمایشگاهی. دانشور پزشکی، 16(78)، 51-56. SID. https://sid.ir/paper/30535/fa

    Vancouver: کپی

    قریب امیر، فائزی زاده زهره، مهرابی محمدرضا، میرزایی محسن. بررسی اثر کاتچین, کافئین و اسید گالیک بر واکنش گلیکه شدن آلبومین در شرایط آزمایشگاهی. دانشور پزشکی[Internet]. 1387؛16(78):51-56. Available from: https://sid.ir/paper/30535/fa

    IEEE: کپی

    امیر قریب، زهره فائزی زاده، محمدرضا مهرابی، و محسن میرزایی، “بررسی اثر کاتچین, کافئین و اسید گالیک بر واکنش گلیکه شدن آلبومین در شرایط آزمایشگاهی،” دانشور پزشکی، vol. 16، no. 78، pp. 51–56، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/30535/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button