Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)
استادزاده سیده حسنا | سیدالنگی سیده زهرا
فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
more
View 507
تاثیر فرایند هم تبلوری بر ویژگی های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودرهای ساکارز حاوی عصاره برگ زیتون
اکبری مهدیه | صادقی ماهونک علیرضا | قربانی محمد | کاشانی نژاد مهدی | سرابندی خشایار
View 268
اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده وتیمار حرارتی
محمدی جواد | میردامادی سعید | جوانمرد مجید | صفوی ملیحه | بصیری علیرضا
View 685
بررسی تاثیر فرایند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata)
سیدآبادی محمدمهدی | اسدی امیرآبادی علیرضا | طاهری افسانه | کاشانی نژاد مهدی
View 421
تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب
محمودی نجفی سیدحیدر | بشیری صدر زین العابدین
View 263
تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عامل دار شده با نانوذرات پروتئینی
میکانی محدثه | ترابی زاده هما | رحمانیان رضا
View 676
بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج
قدرتی علی | کلانتری داوود
View 445
بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر
خالصی هدی | کدخدایی رسول | عمادزاده بهاره
View 587