مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,053
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط آگاهی، منافع درک شده و موانع درک شده دانش آموزان با رفتار آنها در زمینه مصرف صبحانه و میان وعده در مدارس ابتدایی شهر تربت حیدریه

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 30

چکیده

 زمینه و هدف: رشد و تکامل مطلوب کودکان در گرو تغذیه صحیح و عادات غذایی مناسب است. اگر تغذیه کودک مناسب و برنامه غذایی وی مطلوب باشد, سلامتی کودک تامین می شود. توجه به تغذیه کودکان از این جهت حائز اهمیت است که حساس ترین و آسیب پذیرترین گروه اجتماع را در مقابل سوء تغذیه و کمبود غذا تشکیل می دهند. این مطالعه جهت تعیین سطح دانش و منافع درک شده و موانع درک شده دانش آموزان مقطع ابتدایی شهر تربت حیدریه در رابطه با مصرف صبحانه و میان وعده در سال تحصیلی 92 انجام گرفته است.روش بررسی: در این تحقیق نیمه تجربی 180 نفر از دانش آموزان مقطع ابتدایی شهر تربت حیدریه وارد مطالعه شدند. نمونه ها با استفاده از روش نمونه گیری چند مرحله ای تصادفی انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه بود که روایی و پایایی آن مورد تایید قرار گرفت. داده های جمع آوری شده با کمک نرم افزار SPSS و آزمون های آماری آنالیز واریانس یک طرفه, تی مستقل و ضریب همبستگی پیرسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها:در این مطالعه 45.6 درصد دانش آموزان و 25.5 درصد آنها تقریبا هر روز صبحانه مصرف می کردند. نتیجه آزمون همبستگی پیرسون نشان داد که بین آگاهی و رفتار دانش آموزان رابطه همبستگی متوسط و مثبت و بین موانع درک شده و رفتار رابطه همبستگی مثبت وجود دارد ولی این رابطه بین منافع درک شده و رفتار مشاهده نشد.نتیجه گیری:با توجه به اهمیت دوران کودکی در پیشرفت, تکامل و سلامت کودک, آموزش های مناسب و گسترده تر, ضامن نسلی سالم و کارآمد خواهد بود. و با عنایت به پایین بودن درصد دانش آموزانی که در این مطالعه هر روز صبحانه و میان وعده مصرف می کردند, استفاده از برنامه های آموزشی مدون بر اساس مدلهای تغییر رفتار که باعث ارتقاء رفتارهای تغذیه ای در دانش آموزان شود ضروری به نظر می رسد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیزاده سیوکی، هادی، حشمتی، هاشم، خادمی، سیدحسین، شماعیان رضوی، نازنین، و خلفی، علی. (1392). ارتباط آگاهی, منافع درک شده و موانع درک شده دانش آموزان با رفتار آنها در زمینه مصرف صبحانه و میان وعده در مدارس ابتدایی شهر تربت حیدریه. مجله دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، 1(3)، 23-30. SID. https://sid.ir/paper/244793/fa

    Vancouver: کپی

    علیزاده سیوکی هادی، حشمتی هاشم، خادمی سیدحسین، شماعیان رضوی نازنین، خلفی علی. ارتباط آگاهی, منافع درک شده و موانع درک شده دانش آموزان با رفتار آنها در زمینه مصرف صبحانه و میان وعده در مدارس ابتدایی شهر تربت حیدریه. مجله دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه[Internet]. 1392؛1(3):23-30. Available from: https://sid.ir/paper/244793/fa

    IEEE: کپی

    هادی علیزاده سیوکی، هاشم حشمتی، سیدحسین خادمی، نازنین شماعیان رضوی، و علی خلفی، “ارتباط آگاهی, منافع درک شده و موانع درک شده دانش آموزان با رفتار آنها در زمینه مصرف صبحانه و میان وعده در مدارس ابتدایی شهر تربت حیدریه،” مجله دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، vol. 1، no. 3، pp. 23–30، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244793/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button