APA:
کپیامیری، فاطمه السادات، امانی، رضا، خواجه موگهی، ناهید، و رشیدخانی، بهرام. (1387). تاثیر دو نوع صبحانه ایرانی (پر کربوهیدرات و پرپروتئین) بر عملکرد شناختی دانش آموزان 11-9 ساله دبستانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(2 (پی در پی 9))، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/121178/fa
Vancouver:
کپیامیری فاطمه السادات، امانی رضا، خواجه موگهی ناهید، رشیدخانی بهرام. تاثیر دو نوع صبحانه ایرانی (پر کربوهیدرات و پرپروتئین) بر عملکرد شناختی دانش آموزان 11-9 ساله دبستانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(2 (پی در پی 9)):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/121178/fa
IEEE:
کپیفاطمه السادات امیری، رضا امانی، ناهید خواجه موگهی، و بهرام رشیدخانی، “تاثیر دو نوع صبحانه ایرانی (پر کربوهیدرات و پرپروتئین) بر عملکرد شناختی دانش آموزان 11-9 ساله دبستانی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2 (پی در پی 9)، pp. 23–32، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121178/fa