APA:
کپیبی تقصیر، معصومه، کدیور، مهدی، و شاهدی، محمد. (1393). بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم کالری حاوی موسیلاژ بزرک به عنوان جایگزین چربی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 73-82. SID. https://sid.ir/paper/121196/fa
Vancouver:
کپیبی تقصیر معصومه، کدیور مهدی، شاهدی محمد. بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم کالری حاوی موسیلاژ بزرک به عنوان جایگزین چربی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(3):73-82. Available from: https://sid.ir/paper/121196/fa
IEEE:
کپیمعصومه بی تقصیر، مهدی کدیور، و محمد شاهدی، “بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم کالری حاوی موسیلاژ بزرک به عنوان جایگزین چربی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 73–82، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121196/fa