APA:
کپیهادیان، زهرا، مقیمی، حمیدرضا، سحری، محمدعلی، و برزگر، محسن. (1393). تهیه نانولیپوزوم های حاوی ویتامین E به عنوان حامل های DHA و EPA و ارزیابی پایداری فیزیکی آنها. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 63-76. SID. https://sid.ir/paper/121265/fa
Vancouver:
کپیهادیان زهرا، مقیمی حمیدرضا، سحری محمدعلی، برزگر محسن. تهیه نانولیپوزوم های حاوی ویتامین E به عنوان حامل های DHA و EPA و ارزیابی پایداری فیزیکی آنها. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(4):63-76. Available from: https://sid.ir/paper/121265/fa
IEEE:
کپیزهرا هادیان، حمیدرضا مقیمی، محمدعلی سحری، و محسن برزگر، “تهیه نانولیپوزوم های حاوی ویتامین E به عنوان حامل های DHA و EPA و ارزیابی پایداری فیزیکی آنها،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 63–76، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121265/fa