APA:
کپینوشاد، محمد، و علیزاده بهبهانی، بهروز. (1398). شناسایی ترکیبات شیمیایی, فعالیت آنتی اکسیدانی و تأثیر ضد میکروبی اسانس هل سبز بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 13(2 )، 57-69. SID. https://sid.ir/paper/132244/fa
Vancouver:
کپینوشاد محمد، علیزاده بهبهانی بهروز. شناسایی ترکیبات شیمیایی, فعالیت آنتی اکسیدانی و تأثیر ضد میکروبی اسانس هل سبز بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1398؛13(2 ):57-69. Available from: https://sid.ir/paper/132244/fa
IEEE:
کپیمحمد نوشاد، و بهروز علیزاده بهبهانی، “شناسایی ترکیبات شیمیایی, فعالیت آنتی اکسیدانی و تأثیر ضد میکروبی اسانس هل سبز بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 13، no. 2 ، pp. 57–69، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/132244/fa