APA:
کپیدولت آبادی، محمد، مختاریان، محسن، مرتضوی، سیدعلی، و الهامی راد، امیرحسین. (1395). بررسی اثر ریز پوشانی چند لایه ای به روش ژلاتیناسیون خارجی بر بقا باکتری پروبیوتیک طی پاستوریزاسیون آب پرتقال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(3)، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/121350/fa
Vancouver:
کپیدولت آبادی محمد، مختاریان محسن، مرتضوی سیدعلی، الهامی راد امیرحسین. بررسی اثر ریز پوشانی چند لایه ای به روش ژلاتیناسیون خارجی بر بقا باکتری پروبیوتیک طی پاستوریزاسیون آب پرتقال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(3):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/121350/fa
IEEE:
کپیمحمد دولت آبادی، محسن مختاریان، سیدعلی مرتضوی، و امیرحسین الهامی راد، “بررسی اثر ریز پوشانی چند لایه ای به روش ژلاتیناسیون خارجی بر بقا باکتری پروبیوتیک طی پاستوریزاسیون آب پرتقال،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 3، pp. 93–102، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121350/fa