APA:
کپیاسکندری، سهیل، حسینی، هدایت، حسینی، سیدابراهیم، و شیرایی کسمایی، آمنه. (1392). اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقره ای در طول نگهداری در دمای یخچالی (1±4 درجه سانتی گراد). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 165-172. SID. https://sid.ir/paper/121438/fa
Vancouver:
کپیاسکندری سهیل، حسینی هدایت، حسینی سیدابراهیم، شیرایی کسمایی آمنه. اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقره ای در طول نگهداری در دمای یخچالی (1±4 درجه سانتی گراد). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(2):165-172. Available from: https://sid.ir/paper/121438/fa
IEEE:
کپیسهیل اسکندری، هدایت حسینی، سیدابراهیم حسینی، و آمنه شیرایی کسمایی، “اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقره ای در طول نگهداری در دمای یخچالی (1±4 درجه سانتی گراد)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 165–172، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121438/fa