APA:
کپیقاسمی زاده، سیمین، ناصحی، بهزاد، و نوشاد، محمد. (1396). بهینه سازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا, ذرت و برنج. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/121454/fa
Vancouver:
کپیقاسمی زاده سیمین، ناصحی بهزاد، نوشاد محمد. بهینه سازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا, ذرت و برنج. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(1):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/121454/fa
IEEE:
کپیسیمین قاسمی زاده، بهزاد ناصحی، و محمد نوشاد، “بهینه سازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا, ذرت و برنج،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 59–68، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121454/fa