APA:
کپیسعیدآبادیان، آرمان، عباسی، سلیمان، عزیزی، محمدحسین، و روحانی، رضا. (1386). مقایسه روش های کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا, نقطه انجماد و کلرآمین T برای اندازهگیری میزان آبکافت لاکتوز شیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/121471/fa
Vancouver:
کپیسعیدآبادیان آرمان، عباسی سلیمان، عزیزی محمدحسین، روحانی رضا. مقایسه روش های کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا, نقطه انجماد و کلرآمین T برای اندازهگیری میزان آبکافت لاکتوز شیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛2(4):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/121471/fa
IEEE:
کپیآرمان سعیدآبادیان، سلیمان عباسی، محمدحسین عزیزی، و رضا روحانی، “مقایسه روش های کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا, نقطه انجماد و کلرآمین T برای اندازهگیری میزان آبکافت لاکتوز شیر،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 27–40، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121471/fa