APA:
کپیصالحی، فخرالدین، امین اخلاص، سمیرا، پاوئی، سحر، و زندی، فائزه. (1397). اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن. علوم غذایی و تغذیه، 15(4 (پیاپی 60) )، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/143190/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، امین اخلاص سمیرا، پاوئی سحر، زندی فائزه. اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(4 (پیاپی 60) ):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/143190/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، سمیرا امین اخلاص، سحر پاوئی، و فائزه زندی، “اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 4 (پیاپی 60) ، pp. 61–68، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143190/fa