Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,963
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

771
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 80

کلیدواژه

گوجه فرنگی (Lycopersicon Esculentum)Q3

چکیده

 مقدمه: مقدار زیادی از محصولات کشاورزی در مرحله پس از برداشت به علت کم توجهی به اصول نگهداری صحیح فرآورده و همچنین خسارات ناشی از آفات انباری دچار افت کیفیت می گردند, به این دلیل استفاده از ترکیباتی که باعث افزایش ماندگاری میوه ها و سبزی ها می گردند, اجتناب ناپذیر است. از این رو هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر گاز ازن, اسید استیک و منتول جهت حفظ خصوصیات کیفی در گوجه فرنگی است.مواد و روش ها: بدین منظور گوجه فرنگی واریته ارلی اوربانا وای تحت تیمارهای مختلف شامل آب ازن دار (0 و 2 ppm), اسید استیک (0 و 4 درصد حجمی/حجمی), منتول ( 250 ,0و500 ppm ) و محلول های ترکیبی آنها قرار گرفت و سپس آزمایش های لازم شامل اندازه گیری ضایعات وزنی, مواد جامد محلول, قند احیاء کننده, اسیدیته, ویتامین C و شمارش میکروبی کل روی تمام نمونه ها و از جمله شاهد انجام شد. پس از 15 روز نگهداری در دمای محیط, آزمایش ها دوباره تکرار شدند و تاثیر اعمال تیمارها بر روی نمونه ها در مقایسه با شاهد مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: استفاده از تیمارها به حفظ مواد جامد محلول کمک نموده, میزان قند احیاءکننده, ضایعات وزنی و بار میکروبی در نمونه های تیمار شده پس از پایان دوره نگهداری کمتر از شاهد بود, همچنین اسیدیته قابل تیتر و ویتامین C در گوجه فرنگی های تیمار شده بهتر حفظ شده بودند.نتیجه گیری: تیمارها تاثیر مناسبی بر حفظ کیفیت گوجه فرنگی داشت و تیمار ترکیبی ازن- اسید استیک- منتول (در غلظت500 ppm ) از همه تیمارها موثرتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وظیفه دوست، محسن، حسینی، سیدابراهیم، بختیاری، سعید، و جعفرنژاد، احمد. (1393). تاثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای. علوم غذایی و تغذیه، 12(1 (پیاپی 45))، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/143201/fa

    Vancouver: کپی

    وظیفه دوست محسن، حسینی سیدابراهیم، بختیاری سعید، جعفرنژاد احمد. تاثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛12(1 (پیاپی 45)):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/143201/fa

    IEEE: کپی

    محسن وظیفه دوست، سیدابراهیم حسینی، سعید بختیاری، و احمد جعفرنژاد، “تاثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 1 (پیاپی 45)، pp. 71–80، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143201/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا