APA:
کپیپورمحمدی، کیانا، عابدی، الهه، خالقان، محسن، و محمودی، محمدرضا. (1398). تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان. علوم غذایی و تغذیه، 17(1 (پیاپی 65) )، 75-88. SID. https://sid.ir/paper/143230/fa
Vancouver:
کپیپورمحمدی کیانا، عابدی الهه، خالقان محسن، محمودی محمدرضا. تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛17(1 (پیاپی 65) ):75-88. Available from: https://sid.ir/paper/143230/fa
IEEE:
کپیکیانا پورمحمدی، الهه عابدی، محسن خالقان، و محمدرضا محمودی، “تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 1 (پیاپی 65) ، pp. 75–88، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143230/fa