مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,106
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

652
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 95

چکیده

 مقدمه: امروزه انار یکی از محبوب ترین میوه ها در جهان می باشد زیرا که این میوه دارای طعم مطبوع, ارزش غذایی بالا و خواص دارویی زیادی است. علاوه بر این, انار در صنایع تبدیلی نیز از جایگاه خاصی برخوردار می باشد. بنابراین هدف از این پژوهش, تعیین بهترین شکل مصرف تعدادی از ارقام محلی انار ایران در صنایع تبدیلی بر اساس برخی از خصوصیات آن ها می باشد.مواد و روش ها: در این پژوهش 12 ویژگی مهم مرفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه 21 رقم انار محلی ایران بر اساس توصیف نامه بررسی گردید. برخی از این ویژگی ها به صورت مشاهده ای و از طریق آزمون های حسی مورد ارزیابی قرار گرفتند.یافته ها: تمامی صفات ارزیابی شده در 21 رقم مورد بررسی از نظر آماری اختلافات معنی داری داشتند. بنابراین ارقام مورد مطالعه از نظر خصوصیات ارزیابی شده بسیار متنوع بودند و این تنوع ها باعث شدند که هر یک از این ارقام جهت تولید فرآورده خاصی مناسب تر باشند.نتیجه گیری: در این پژوهش شاخص طعم (طعم میوه), رنگ آریل و سختی هسته موثرترین صفات در تعیین بهترین شکل مصرف میوه این ارقام در صنایع تبدیلی بودند. نتایج نشان داد که اکثر این ارقام برای تولید آب میوه, ژله و مارمالاد مناسب تر هستند و تنها 4 رقم برای تولید رب, لواشک, سرکه و اناردانه ایده آل می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بیگی، فرحناز، عبدوسی، ایوب، و قاسمی، ایوبعلی. (1391). ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی. علوم غذایی و تغذیه، 9(4 (پیاپی 36))، 85-95. SID. https://sid.ir/paper/143315/fa

    Vancouver: کپی

    بیگی فرحناز، عبدوسی ایوب، قاسمی ایوبعلی. ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(4 (پیاپی 36)):85-95. Available from: https://sid.ir/paper/143315/fa

    IEEE: کپی

    فرحناز بیگی، ایوب عبدوسی، و ایوبعلی قاسمی، “ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 4 (پیاپی 36)، pp. 85–95، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143315/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button