APA:
کپیپردلی، حمیدرضا، صفری، رضا، و حسینی، سیدحسین. (1390). استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا. علوم غذایی و تغذیه، 8(3 (پیاپی 31))، 78-87. SID. https://sid.ir/paper/143361/fa
Vancouver:
کپیپردلی حمیدرضا، صفری رضا، حسینی سیدحسین. استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(3 (پیاپی 31)):78-87. Available from: https://sid.ir/paper/143361/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا پردلی، رضا صفری، و سیدحسین حسینی، “استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 3 (پیاپی 31)، pp. 78–87، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143361/fa