APA:
کپیالهامی راد، امیرحسین، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1390). بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین. علوم غذایی و تغذیه، 8(3 (پیاپی 31))، 64-71. SID. https://sid.ir/paper/143367/fa
Vancouver:
کپیالهامی راد امیرحسین، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(3 (پیاپی 31)):64-71. Available from: https://sid.ir/paper/143367/fa
IEEE:
کپیامیرحسین الهامی راد، و محمدحسین حدادخداپرست، “بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 3 (پیاپی 31)، pp. 64–71، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143367/fa