APA:
کپیدهقانی، نفیسه، پوراحمد، رضوان، و نعمتی، نبی اله. (1392). اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی. علوم غذایی و تغذیه، 10(2 (پیاپی 38))، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/143414/fa
Vancouver:
کپیدهقانی نفیسه، پوراحمد رضوان، نعمتی نبی اله. اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(2 (پیاپی 38)):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/143414/fa
IEEE:
کپینفیسه دهقانی، رضوان پوراحمد، و نبی اله نعمتی، “اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 27–36، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143414/fa