APA:
کپیصالحی فر، مانیا، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و عزیزی، محمدحسین. (1390). بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی, ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح. علوم غذایی و تغذیه، 8(2 (پیاپی 30))، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143161/fa
Vancouver:
کپیصالحی فر مانیا، سیدین اردبیلی سیدمهدی، عزیزی محمدحسین. بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی, ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(2 (پیاپی 30)):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143161/fa
IEEE:
کپیمانیا صالحی فر، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و محمدحسین عزیزی، “بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی, ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30)، pp. 5–14، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143161/fa