APA:
کپیقلی زاده، پریسا، و قنبرزاده، بابک. (1395). اثرات جایگزینی قندهای گلوکز و ساکارز با قندهای سوربیتول و فروکتوز در آبگیری اسمزی انگور شاهرودی پوشش داده شده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(3)، 63-74. SID. https://sid.ir/paper/121348/fa
Vancouver:
کپیقلی زاده پریسا، قنبرزاده بابک. اثرات جایگزینی قندهای گلوکز و ساکارز با قندهای سوربیتول و فروکتوز در آبگیری اسمزی انگور شاهرودی پوشش داده شده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(3):63-74. Available from: https://sid.ir/paper/121348/fa
IEEE:
کپیپریسا قلی زاده، و بابک قنبرزاده، “اثرات جایگزینی قندهای گلوکز و ساکارز با قندهای سوربیتول و فروکتوز در آبگیری اسمزی انگور شاهرودی پوشش داده شده،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 3، pp. 63–74، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121348/fa