APA:
کپیصادقی، احسان، شرفی، کیومرث، الماسی، علی، دیهیم، محمد، عزیزی، اسماعیل، و غایب زاده، مهدی. (1393). بررسی تاثیر فرایندهای خشک کردن و سرخ کردن سبزیجات بر میزان نیتریت و نیترات. سلامت و محیط زیست، 7(4)، 491-497. SID. https://sid.ir/paper/145858/fa
Vancouver:
کپیصادقی احسان، شرفی کیومرث، الماسی علی، دیهیم محمد، عزیزی اسماعیل، غایب زاده مهدی. بررسی تاثیر فرایندهای خشک کردن و سرخ کردن سبزیجات بر میزان نیتریت و نیترات. سلامت و محیط زیست[Internet]. 1393؛7(4):491-497. Available from: https://sid.ir/paper/145858/fa
IEEE:
کپیاحسان صادقی، کیومرث شرفی، علی الماسی، محمد دیهیم، اسماعیل عزیزی، و مهدی غایب زاده، “بررسی تاثیر فرایندهای خشک کردن و سرخ کردن سبزیجات بر میزان نیتریت و نیترات،” سلامت و محیط زیست، vol. 7، no. 4، pp. 491–497، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145858/fa