APA:
کپیبنیادیان، مجتبی، خلیلی صدرآباد، الهام، عسکری، الهه، و پورمقدس، محسن. (1393). بررسی تاثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری های بیماری زای غذایی. بهداشت مواد غذایی، 4(2 (پیاپی 14))، 53-61. SID. https://sid.ir/paper/222909/fa
Vancouver:
کپیبنیادیان مجتبی، خلیلی صدرآباد الهام، عسکری الهه، پورمقدس محسن. بررسی تاثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری های بیماری زای غذایی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(2 (پیاپی 14)):53-61. Available from: https://sid.ir/paper/222909/fa
IEEE:
کپیمجتبی بنیادیان، الهام خلیلی صدرآباد، الهه عسکری، و محسن پورمقدس، “بررسی تاثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری های بیماری زای غذایی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 2 (پیاپی 14)، pp. 53–61، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222909/fa