Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,433
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,025
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر اثرات ضدمیکروبی میوه سماق (.Rhus coriaria L)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

سماق درختچه ای از تیره پسته است که سابقه طولانی مصرف در طب سنتی و رژیم غذایی دارد. پهنه وسیعی از جزایر قناری (واقع در اقیانوس اطلس) تا ایران و افغانستان رویشگاه های سماق هستند. کلمه «سماق» در زبان آرامی به معنای قرمز است و اطلاق این نام به گیاه به خاطر رنگ قرمز میوه آن است. در سال های اخیر سماق از چند منظر بیشتر بررسی شده است که اثرات آنتی اکسیدانی, ضد قند خون, ضد هایپراوریسمی و به خصوص ضدمیکروبی سماق از آن جمله هستند. بررسی تحقیقات انجام شده بر اثرات ضدمیکروب سماق نشان می دهد که عصاره میوه این گیاه بر روی هر دو نوع باکتری های گرم مثبت و گرم منفی موثر است که این اثر بر باکتری های گرم مثبت قوی تر است. گزارش ها – هر چند محدود - نشان می دهند که میوه سماق اثر ضدقارچی و ضدباکتری های بی هوازی ندارد. بررسی های بیشتر برای شناسایی مواد موثره ضدمیکروبی سماق, اثر آن بر سویه های کلینیکی و مقاوم و ارزیابی استعداد مواد موثره این گیاه برای تبدیل به یک ماده محافظ غذایی یا ضدمیکروبی از کارهایی است که در ادامه بررسی ها توصیه می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدیان عطاری، محمدمهدی، امین، غلامرضا، فاضلی، محمدرضا، و جمالی فر، حسین. (1386). مروری بر اثرات ضدمیکروبی میوه سماق (.Rhus coriaria L). گیاهان دارویی، 7(25)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/15576/fa

    Vancouver: کپی

    احمدیان عطاری محمدمهدی، امین غلامرضا، فاضلی محمدرضا، جمالی فر حسین. مروری بر اثرات ضدمیکروبی میوه سماق (.Rhus coriaria L). گیاهان دارویی[Internet]. 1386؛7(25):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/15576/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی احمدیان عطاری، غلامرضا امین، محمدرضا فاضلی، و حسین جمالی فر، “مروری بر اثرات ضدمیکروبی میوه سماق (.Rhus coriaria L)،” گیاهان دارویی، vol. 7، no. 25، pp. 1–9، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15576/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا